Paşa’nın gençleri


Ali Palas başkanlığındaki Çaybaşı Bekirpaşa, güçlü yönetimi ve gençleri ile yeni sezona umutla bakıyor
Paşa’nın gençleri
1nci Amatör Lig’de gençlerle mücadele eden Çaybaşı Bekirpaşaspor, yeni sezon hazırlıklarını sıklaştırdı.
Hazırlık maçı: Çaybaşı Bekirpaşaspor U-19 Genç Takımı, ilk hazırlık maçında Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. TEKspor U-19 Takımı ile oynanan maçı ise TEKspor 6-3 kazandı. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan U-19 Gençler Ligi için hazırlıklarını sürdüren Çaybaşı Bekirpaşaspor, TEKspor karşısında Sedat, İbrahim, Yunus, Emre, Bilal, Oğuzhan Çolak, Semih, Halil, Ertan, Oğuz Kabiloğlu, Murat, Mertcan 11’i ile çıktı.
Bilal Can 3 gol attı: TEKspor ise İlkan, Emre, Muhammed, Yusuf, Bedirhan, Okan, Ümit, Burak, Bilal, Hakan ve Ömer’den oluşan kadro ile ligde başarı aradı. Çaybaşı Bekirpaşaspor’un gollerini 35nci penaltıdan olmak üzere, 38nci ve 65nci dakikada Bilal Can kaydetti.
İlk yarı 2-4: TEKspor’un gollerini ise 3ncü dakikada Bedirhan, 20nci dakikada Okan, 27nci dakikada Yusuf, 41nci ve 90ncı dakikada Emre,  85nci dakikada Ferdi kaydetti. Maçın ilk yarısını TEKspor 4-2 öne tamamlarken, daha fazla antrenman yapan TEKspor, lige hazır gözükürken,  Çaybaşı Bekirpaşaspor’da idman eksikliği göze çarptı. Emirler Sahası’nda oynanan hazırlık maçını az sayıda futbolsever izledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar