Beş dörtlük maç

1. Amatör Lig B Grubunda Çamlıca Beldespor evinde oynadığı maçta , Pazarköy Eğitimspor’u 5-4  yendi.

Beş dörtlük maç

Pazarköy Eğitimspor’un 4 golünü de Salih kaydetti.  Çamlıca Emre (3) , Ensar ve Erhan’ın golleriyle 3 puana koştu.
         Çamlıca Beldespor  puanını 9’a çıkarırken , Pazarköy Eğitim 7 puanda kaldı. Çamlıca Belde’nin yeni yapılan stadı’nda  güzel bir havada oynanan maçta oynanan futbol , goller ve pozisyonlar seyircilere zevk verdi. Maçın ilk golü 8. Dakikada Pazarköy Eğitimspor’un santraforu  Salih’in ayağından geldi . Çamlıca Belde 11. Dakikada Ensar ile beraberliği sağladı.  22. Dakikada Çamlıca Emre ile durumu 2-1 e getirdi. Yine  Emre 36. Dakikada  skoru 3-1 yaptı  maçın ilk yarısı bu skorla bitecek derken 44. Dakikada Salih durumu 3-2 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf  Pazarköy Eğitim oldu ve 51. Dakikada Gökhan Fatih’ i ceza sahasında düşürdü. Kazanılan penaltıyı yine Salih ağlara gönderdi ve  durumu 3-3’e getirdi . 59. Dakikada Salih yine sahneye çıktı ve takımını 4-3 öne geçirdi.
Çamlıca Belde maçın özellikle ikinci yarısında da Çağlar Olgaç ile  bir çok gol pozisyonuna girdi ancak başarılı olmadı. 68. Dakikada Çamlıca Belde Erhan ile beraberliği sağladı  ve  maç 4-4 oldu. Maç karşılıklı  ataklarla devam ederken  78. Dakikada kazanılan frikik atışında ceza sahasına inen topu Çağlar kafa ile Emre’nin önüne indirdi Emre de topu düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu  skor 5-4 oldu. 88. Dakikada yine Çağlar Olgaç’ın aşırtma şutu üstten dışarı çıkınca maç bu skorla sona erdi.
  Orta hakem Utku Kocaer ‘in oyuncularla kurduğu güzel diyologlar, maça hakimiyeti, yapıcı tavırları olumluydu.  Maçın yan hakemleri ile uyumu ve yan hakemlerin maça çok iyi konsantre olmaları dikkat çekiciydi.
 Her  iki takımın yöneticileri maçı bir arada seyrettiler. Ayrıca stada gelen rakip takımın seyircileri ve Çamlıca Belde taraftarları aynı tribünde dostça takımları adına destek verdiler.
İki komşu  takımın sergiledikleri oyun adeta 4 yıldızlık mücadeleydi.
Jandarma ise her zaman olduğu gibi görevi başındaydı.
Maçın  6. Dakikasında omuzu üzerine düşen  Pazarköy Eğitim Spor’un Mehmet’in omuzu çıktı ve  hastaneye kaldırıldı. Melih ise ikinci sarı karttan 80. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçta 4 gol birden atan Salih ve 3 gol atan Emre takımlarını sırtlayan oyunculardı. 

Çamlıca Belde : 5 Pazarköy Eğitim : 4
Saha : Hendek Çamlıca
Hakemler :  Utku Kocaer ,  Barış Görgün , Bahadır İleri
Çamlıca Belde:   Murat , Bülent , Oğulcan   , Tolga ,  Gökhan,,  Ensar  (Dk. 90 Cenk ? ) , Emre  (Dk.90+1 Aytaç ? ) Yusuf , Çağlar , Osman  , Erhan
Antrenör: Yılmaz Yavuz
Pazarköy Eğitimspor: Davut, Ahmet, Özer, Mehmet (Dk.6 Y.Emre) ,  Utku, Kadir (Dk.46 Dursun) ,  Melih , Hüseyin, Salih, Fatih, Ramazan (Dk. 72 Sedat)
Kırmızı Kart : Dakika 80  Melih (Pazarköy Eğitimspor)
Antrenör: Turgay Yazıcı

Goller:  Dk. 8 , 44 , 51 , 59 Salih (Pazarköy Eğitimspor)  , Dk.11 Ensar, Dk.22 , 36 , 78 Emre , Dk. 68 Erhan (Çamlıca Beldespor) 

Yorum Gönder

0 Yorumlar