Pamukova 1968 farkı



Bu maç ile ilgili tüm fotoğrafları Foto galeriden bulabilirsiniz
Sakarya Süper Amatör Lig'de yer alan ve Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) hedefleyen Pamukova 1968 SK, hazırlık maçında Çaykışlaspor’u 5­0 yenerek yeni sezon öncesi rakiplerini göz dağı verdi. İlk yarıda sessizlik Pamukova 1968 Spor Kulübü, Çaykışlaspor ile hazırlık maçı yaptı. Yeni Sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Pamukova 1968 Spor Kulubü (Eski adıyla Pamukova Gençlergücü) , 1nci Amatör Lig ekiplerinden Çaykışlaspor ile Pamukova Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. Görkem Kapucu’nun yönettiği maça Çaykışlaspor genç bir ekiple çıktı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 2nci yarısında Pamukova 1968 Spor Kulübü Samet Deşiş (2) , Hamdi (2) ve Ogün’ün golleri ile farka koştu. Başkan desteği Pamukova 1968 Spor Kulübü Hüseyin Çeroğlu başkanlığında , Mehmet Atmaca önderliğinde yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’in büyük desteği ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefleyen Mavi­Beyazlılar, transferde de acele etmiyor. Nokta transferler yapmayı planlayan Pamukova 1968 Spor Kulubü ince eleyip sık dokuyor.
Daha da güçlenecek Pamukova 1968 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çeroğlu “Pamukova ilçesine yakışır bir şekilde , Süper Ligde mücadele edeceğiz“ dedi. Mavi­Beyazlı ekibin tüm yükünü çeken, Pamukova denilince sporda akla gelen 1 numaralı isim olan Mehmet Atmaca da “Henüz antrenman eksikliğimiz var. Kamp döneminde bu açığı kapatacağız. Yeni Transfer ile kadromuzu güçlendireceğiz. Bizlere en büyük desteği veren başta Belediye Başkanımız Cevat Keser olmak üzere tüm, ilçe esnafı ve halkına teşekkür ediyorum“ ifadelerini kullandı.
İşte dış transferler Pamukova temsilcisi iç transferde tüm futbolcular ile anlaşırken, dış transferde Adapazarıspor’dan Samet Deşiş, Yeni Hendekspor’dan Özkan , As Akyazıspor’dan Taha Dere, Harmanlıkspor’dan Eser, Garajlar Taçspor’dan Volkan ile anlaşırken, yönetim bir kaç takviye ile kadroyu güçlendirmeyi düşünüyor.
İzinliydiler Son 3 yıldır Süper Amatör Lig kapısında dönen Çaykışlaspor, yeni sezonda da 1. Amatör Lig’de başarı arayacak. Salih Özmen Başkanlığında, Kadir Şirin antrenörlüğündeki Çaykışlaspor yine genç bir ekiple ligde başarı arayacak. Çaykışlaspor’da izinli olan M.Ali Ören, Serthat , Talha Muhammed Ağalar, Ömer, Sezer, Ertuğrul, Levent, Orhan, Ensar, Faruk, Soykan hazırlık maçında forma giymediler. Pamukova 1968 Spor Kulübü : 5 Çaykışlaspor: 0 Stat: Pamukova Atatürk Hakemler: Görkem Kapucu, Gürol Toklu, Adnan Öz Harun , Abdulkadir, Ogün, Fırat , Eser , Mürsel, Kamil Sevinç, Özkan Mengene, Volkan, Taha Dere, Samet Deşiş , (Ekrem, Tolga, Enes, Emre, Hamdi) Pamukova 1968 Spor Kulübü: Antrenör: Mehmet Atmaca Çaykışlaspor: Volkan, Ümithan, Necati, Oğuzhan, Taha, Haktan, Can, Semih, Emre Yaman , Emre , Hüseyin (Muratcan, Uğur, Onur, Gürkan) Antrenör: Kadir Şirin Goller: Dk. 50, 67 Samet Deşiş, Dk. 52, 87 Hamdi, Dk. 57 Ogün (Pamukova 1968 Spor Kulübü )

Yorum Gönder

0 Yorumlar