Sapancanın İşi Çok Zor

                                            
    
                            Sapancanın İşi Çok Zor - 20 Ağustos 2001

    2nci Lig B Grubu kategorisinde ilimizi temsil eden Sapancaspor yeni sezondaki ilk maçında Kartalspor’a yenilmekten kurtulamadı. Dün saha ve seyircisi öününde büyük umutlarla Kartalspor, karşısına çıkan Yeşil-Siyahlılar’da uyum sorunu ve tecrübesizlik gözüme çıktı. 
    Kalede Murat yediği iki gole karşın gollük pozisyonları da çıkarmayı başardı. Defansta görev alan Kasım , zaman zaman ileri çıkarak takımı adına gol aradı. Mudurnuspor’dan transfer edilen Erdem Şahin , ilerisi için umut verirken Bülent’in zamanlama hatasıyla Kartalspor golü buldu. Bu futbolcu, buna rağmen iki tane yüzde yüz gol atağını  kesti. Orta alanda görev yapan Murat ve İlhan bekleneni veremediler. Yeni transferlerden Serkan-Gökhan mücadelesi ve hırslı futbollarıyla Yeşil-Beyazlı takımda formayı kaptırmayacak gibi gözükürken, geçtiğimiz yıl Sapancaspor kadrosunda zaman zaman forma şansı bulan Ümit, dünkü Kartalspor maçında vasatın üstüne çıkamadı. İleri uçta görev yapan Yasin’in henüz takıma uyum sağlamamış olduğu gözlenirken, Recep’in de vasatın üzerine çıkmadığı gözükmedi. 
    2nci Lig B Grubu 1nci grupta yer alan Sapancaspor lige kendi saha ve seyircisi önünde yenik başladı. Yeşil-Beyazlılar, sezona 16 kişilik kadro ile çıktılar. Kamp döneminde 40’a yakın sporcuyu deneyen Sapancaspor , 18 kişiyle sahaya çıkamadı. Sapancaspor yönetimi sezon öncesi zirveye oynayan takım kurduklarını gençlerle başarıyı yakalayacaklarını belirttiler. Ancak Sapancaspor’da , dünkü Kartal maçında görüldüğü gibi bu takım bu ligi kaldıramaz. Yeşil-Beyazlıların acilen takviye yapması gerekir. 
    Sapancaspor yönetimi ilerleyen haftalarda durumu daha kötüye gitmeden erken karar verip takıma yarar sağlayacak tecrübeli futbolcularla anlaşmalıdır. Aksi takdirde 2nci Lig B Grubunda bu kadroyla zor tutunurlar. Sapancaspor, takımına Yıldırım Bosnaspor deplasmanında şimdiden başarılar diliyorum. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar