Eksiklere Rağmen


                                        Eksiklere Rağmen - 16 Ekim 2000

    Sakaryaspor sezon başından beri ilk kez dün Sarıyer karşısına 16 kişilik kadroyla çıktı.
         Hafta başında sakatlanan Yasin’in yerine sağ kanatta Murat Yavaşgül oynarken, Önceki gün yapılan ter idmanında sakatlanan Nurtekin’in yerine Yunus Emre ilk 11’de sahaya çıktı. Eksiklere rağmen Yeşil-Siyahlılar, maçın daha başında rakibi karşısında öne geçerek rahat bir nefes aldılar. Ardından yüzde yüzlük pozisyonları tecrübeli futbolcuları Benhur ve Mohammed’in becerisizlikleri mi yoksa maçı ciddiye almamalarından mı harcamaları Sarıyer karşısında farka gidememize neden oldu. ?
     İlk yarıda kontra ataklarla kalemize gelen Sarıyer ataklarında Kalede Bahattin, defansta Abdullah ve Mustafa rakibe gol fırsatı vermediler. İleriye dönük oynayan Murat Yavaşgül , Bu kez defansta oynamasına rağmen Yasin’i aratmadı. 2000-2001 Futbol sezonunun yeni yıldızı olan Tuncay Şanlı’yı daha önceleri TEKspor’dayken de izliyordum. Oradayken tek başına bir takım olan genç futbolcu , dün Sakaryaspor’a altın değerinde 3 puanı getiren golü atarak yine kendisini izleyenleri büyüledi. 
    Müsabakanın hakemi hakkında hiçbir yorum yapmamama gerek yok. Çünkü benim diyeceklerimi Sakaryaspor’un büyük taraftarı maç boyunca yapmış oldukları tezahüratlarla söylemiş oldular. Boğaz’ın martısı Sarıyer’i kafese koyup evine yolladık. Şimdi Sıra Kardemir Karabükspor’u eritmeye geldi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar