Bu Kadarına Da Pes Doğrusu


Bu Kadarına Da Pes Doğrusu - 20 Şubat 2002

    Son haftalarda topladığı puanlar ile taraftarlarını sevindiren ve bizleri şampiyonluk için umutlandıran Sakaryaspor’un Pazar günü Atatürk Stadında oynanan Elazığspor karşısındaki içler acısı halini gördük !
    Hafta içinde çıkan şike olaylarına adı karışan Sakaryaspor ile Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın durumu , herhalde Elazığspor maçını büyük ölçüde etkiledi. Benim gibi Sakaryaspor’a Elazığspor karşısında banko , tek geçerim veya favori Sakaryaspor sözleri ile güvenen binlerce Sakarya’lıyı Sakaryaspor’lu futbolcular, maç sonunda hayal kırıklığına uğrattılar. İlk yarıya bomba gibi başlayan Yeşil-Siyahlılar, tecrübeli futbolcusu Murat Yavaşgül’ün akıl dolu golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladılar.
    İlk yarının başlarında kaptan Çağlayan’ın sakatlanın yerine Mesut’un girmesi ile Veysel’in yine kalesinde devleşmesinin dışında, Çetin’in kaleciyle karşı karşıya kalıp, Tuncay Şanlı’ya pas vermesi ile hepimizi kahreden hareketi ilk yarının kayda değer en önemli olayları arasında  yer aldı. Bu arada Kalede Veysel Beşik, orta alanda Aydın ve forvette Murat Yavaşgül başarılı futbolları ile göz doldurdular. Sakaryaspor’da en büyük etken olan binlerce taraftarın desteği ve
1-0’lık avantajlı ile ikinci yarıya başlayan Sakaryaspor’a ne olduysa ikinci yarıda oldu.  Veysel ile yenilgi yüzü görmeyen Yeşil-Siyahlılar, ikinci yarıda Mehmet Altıparmak’ın ardı ardına gelen gollerine engel olamadılar. Elazığspor 500’e yakın taraftarını mutlu ederken, Sakaryaspor’umuz ise 15 bine yakın taraftarını sadece üzdü.
    “Evet sadece üzdü “diyorum. Evet Sakaryaspor sevgisi ile dolu olan binlerce taraftar, maç sonrasında yine Yeşil-Siyahlıları alkışladılar. Yine teknik Direktör Coşkun Demirbakan’a sevgi gösterisinde bulundularç
    Ancak benim gibi yenilgiyi hiçbir zaman kabul etmeyen ve Sakaryaspor’un her zaman en iyi olması ve Süper ligde başarıyla mücadele etmesini isteyenler ise hiçbir zaman mağlubiyete alkış tutmadılar. Bu kadarına da pes doğrusu ! Bizim taraftarımız hiçbir yerde , hiçbir kulüpte olmayan sevgiye sahip. Yensende Sakaryaspor . Yenilse de Sakaryaspor. Ancak Sakaryasporlu futbolcular rakibi nasıl olsa deplasmanda yendik , evimizde de yeneriz havasındaydılar. Ana maalesef havalarını aldılar. Sakaryaspor gücü ve tecrübesinin yanı sıra , şanlı bir maziye sahip bir maziye sahip bir ekip. Bunu hepimizde biliyoruz. Rakiplerimizde çok iyi biliyorlar. Ancak Elazığspor takımına bakıyorum da genç , diri , mücadeleci ve kazanma azmiyle  dolu bir ekip. Hak ettiği üç puanı aldı ve ilk üç içerisinde yer aldı. Peki ya Bizim şanlı Sakaryaspor’umuz nerede.? Hala yerimizde sayıyoruz.
    Şimdi ise bayram havasındayız. Sakaryaspor’umuzun bize çifte hemen hemen her yıl çifte bayram yaşattığını biliyoruz. Son olarak Erciyesspor maçında olduğu gibi. Sakaryaspor bu hafta , lig ikincisi Akçaabat Sebatspor deplasmanına gidecek. Elazığspor’u deplasmanda yendik. Sahamızda yenildik. Akçaabat Sebatspor’a ise evimizde yenildik. 
    Deplasmanda ise mutlaka yenip rövanşı alacağız. Ben buna inanıyorum. Binlerce Sakaryayspor taraftarı da inanıyor. Yeterki Yeşil-Siyahlı futbolcular kendileri de inansınlar. Çünkü Sakaryaspor bu bayramda bize çifte mutluluk yaşatacaktır. Şen ve esen kalın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar