Judocular terfi etti


Judocular terfi etti
Bursa’da yapılan 2015 yılı Judo Ligi için sahneye çıkan Sakarya’dan Akdemir Spor Kulübü, ilimizi bay ve bayan kategorilerinde temsil eden tek isim olarak katılırken, erkekler terfiye yaklaştı.
Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir’in kafile başkanlığını yaptığı, il ve Akdemir Spor Kulübü’nün başarılı Antrenörü Mehmet Şen’in önderliğinde Bursa’da mindere çıkan judoculardan erkek takımı 3. olurken, bayan takımı 7. oldu. 3.lükle günü kapatan Akdemir Spor Kulübü, 2015 Judo Ligi için önemli bir avantaj yakaladı. Bayanlar ise zorlu maçların ardından 7.likle yetinerek terfi şansını kaybetti.
Yeni yıl turnuvayla başlayacak
2015 yılı judocular için hızlı bir başlangıç demek. 4 Ocak’ta Serdivan’daki 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu ev sahipliğinde Anadolu Yıldızlar Ligi İlköğretim seçmeleri yapılacak. Bunun hemen ardından 8-11 Ocak tarihleri arasında Türkiye Liselerarası Final Müsabakaları’nda Sakarya’da 7 sporcumuz da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, tüm Sakarya ve ülkemizin yeni yılını kutlarken, “Spor ve barış dolu bir yıl geçirilmesini arzu ediyorum. 2014 sezonu judo için gelişim ve başarılıydı. 2015 yılında uluslar arası düzeyde başarı hedefliyoruz. Amacımız, hedefimiz, olimpiyat sporcuları yetiştirmek ve sporcu sayısını arttırmaktır. Tüm kesimlerimizle spora teşvik ve destek olarak, güzel nesil yetiştirmeliyiz.”   

Yorum Gönder

0 Yorumlar