Aradaki Fark

                                            

Aradaki Fark - 27 Ekim 2003

    Sakaryaspor , Amatör maçlar  derken Sapancaspor’un maçlarını izleme imkanım olmamıştı. 3ncü Lig temsilcimiz , yep yeni bir kadro , yeni bir teknik heyet ile tıpkı Sakaryaspor’da olduğu gibi yeni sezona “merhaba” dedi. Ligin 9ncu haftasında Sapancaspor , Lider Pendikspor’u kendi sahasında ağırlarken, Sakaryaspor ise 10ncu sınavında son sıradaki İzmirspor’un konuğu oldu. 
    Buraya kadar her şey normal. Peki iki tarafın aldığı sonuca bir bakın. Şampiyonluk hesapları yapan Sakaryaspor’da bir tane Sakarya’lı sporcu var. Oysa Kümede kalma hesapları yapan Sapancaspor’da bir tane dışarıdan oyuncu var. Hepsi Sakarya’lı. Hem de çoğu daha profesyonelliğin ne olduğunu bilmiyor. Amatör takımdan geldiler. 
    Kendi futbolcularına sahip çıkmayan veya görmeyen Sakaryaspor yönetimi, süper futbolcular transfer ettiler. Sonun 10 maç sonra alınan 13 puanlı hüsran. Sapancaspor’da ise durum tam tersine. Kendi öz futbolcularına güvenip “ bu takım küme düşer “diyenleri nasıl da şaşırtıyor. 
    Lider Pendikspor’a futbol dersi veriyor. Hem de hakemin kötü yönetimi karşısında. Sapancalı, Sakarya’lı futbolculara kucak açtı. Sahip çıktı. Pendikli futbolcular “ Biz lider takımız, Amatör takıma nasıl yenildik “ diye üzgün bir şekilde sahayı terk ettiler. 
    Burada anlatmak istediğim şu; Sakarya’lı amatör futbolcular Sapancaspor formasıyla lideri deviriyorsa bunu alkışlamak gerekir. Hem yeni takımsın, hem de amatörsün. Sonuçta “ bu takım küme düşer “ diyenleri amatör futbolcular Sapancaspor formasıyla yanıltacaktır.  
    Gelelim Sakaryaspor’a. Ben üzülerek söylüyorum. Lig sonucusu İzmirspor’a yenildik. Şampiyonluk şarkılarını unutalım. Bu takımın bu şartlarda ilk üçe girmesi , üzülerek söylüyorum bence hayal olur. Bari bu formayıi giyip, para alan ve şampiyonlık sözü veren futbolcularla kümede kalmak yerine , kendi öz futbolcularımıza güvenip, ligde 15nci olalım. 
    Son sözümde Sakaryaspor yönetimine. Sizler Sapancaspor’lu yöneticiler gibi olamadınız. Onlar beğenmediğiniz veya göremediğiniz futbolcularla lideri devirdiler. Sizler ise en pahalı , ligin en iyi kadrosunu kurdunuz. Sonucu gözlerinizle görüyorsunuz. 
    Bu futbolculara lig sonunda paralarını ödeyip , takımı kümede bıraktığınız için teşekkür edeceksiniz. Ben  ve benim gibi düşünen Sakaryalı taraftarları yine kandıramayacaksınız ve asla kandıramazsınız. Taşıma suyla değirmen dönmez. Unutmayalım ki Sakaryaspor’u ,  Sakaryaspor yapan anlı şanlı , tarihe adını yazdıran Sakaryalı futbolculardır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar