50. yıl aşkına



Söğütlüspor, yeni sezona Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’in desteği ile iddialı giriyor
50. yıl aşkına
1965 yılından bu yana ilimiz amatör sporuna renk katan Söğütlüspor, Sami Aydın başkanlığında, Fevzi Çapkınlar antrenörlüğünde Süper Amatör Lig’de Play-Off’u hedefliyor.
Start
verildi
Söğütlüspor, yeni sezon hazırlıklarına önceki gün Söğütlü Stadı’nda yapmış olduğu antrenmanla başladı. Fevzi Çapkınlar antrenörlüğünde yapılan ilk idmanı, Söğütlü Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Sami Aydın, Genel Kaptan Selim Duman yakından takip etti. İdman sonrasında futbolculara baklava ikramı yapıldı.
Borcumuz yok
Söğütlü Belediye Başkan Yardımcısı ve Söğütlüspor Kulüp Başkanı Sami Aydın; “Sizden centilmence mücadele edip, adımıza yakışır bir şekilde ligde mücadele etmenizi istiyorum. Kulüp olarak, futbolcularımıza borcumuz yok. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Yeni sezon hepimize hayırlı-uğurlu olsun” dedi. 
Sevgi ve saygı
Yeşil-Kırmızılı ekibin tecrübeli Antrenörü Fevzi Çapkınlar; “Sizin de öncelikli olarak centilmenlik sözü vermenizi istiyorum. Sizlere güveniyorum. Bu sezonki hedefimiz Play-Off’a yükselmektir. Sevgi, saygı ve dürüst olursanız başarı kendiliğinden gelir. Kazasız-belasız bir lig geçirmek istiyoruz. Söğütlü Belediye Başkanımız Hüseyin Genç’e bizlere güvenleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Dış transfer
Söğütlüspor iç transferde, bünyesinde tutmak isteği tüm sporcular ile anlaştı. Kaleci Burak askerden gelecek. Dış transferde ise Kocaalispor’dan Emre Büyükdere, Erenlerspor’dan Yasin Bozkurt, Hanlı’dan Mustafa Yıldırım (Tose) ile anlaşıldı. Yönetim birkaç nokta transfer ile Söğütlüspor kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.
İç transfer
Söğütlüspor’da kalede Burak Peşin, Aykut Eş, defansta Selahattin Tezgel, Burak Çayır, İbrahim Sağırcan, sağ bekte Yasin Sarıca, sol bekte Oğuz Kaya, orta sahada Yiğit Göroğlu, Berat Canıdar, Emre Büyükdere, Atilla Atasoy, forvette ise Emrah,  Kerem Dönmez, Erdi Akyel ile anlaştı.
Genç takviye
U-19 Genç Takımı’ndan Ömer Sefa Bölükbaş (Kaleci), Furkan Çetin (Defans), Berat Bölükbaş (Orta Saha), Mert Çiftçi (Stoper) Oğuzhan Kale (Forvet)  Söğütlüspor A Takım kadrosuna alındı. Burak A., Yusuf Michael (Almanya) ve bazı futbolcular da Söğütlüspor’da forma giymek için denenmeye tabi tutulacak.  
   



Yorum Gönder

0 Yorumlar