Alt yapıda neler oluyor ?


Alt yapıda neler oluyor ?
U12 liginde şampiyonluğu Sakarya Starspor’a , U11 Liginde Demirspor’a kaptıran Sakaryaspor alt yapısı büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.
Devrim yapılmadı : 1965 yılından bu yana İlimizin en büyük takımı olan Sakaryaspor, alt yapıda yetiştirdiği futbolcular ile adından sıkça söz ettiriyordu. Son yıllarda , yöneticilerin ile alt yapıda görev yapan antrenörlerin yanlış transfer politikaları ve futbolcu yetiştirmedeki başarısızlıkları 2015-16 futbol sezonunda, U12 ve U11 liginde göze çarptı. Tamer İlaçan Koordinatörlüğündeki Sakaryaspor Alt yapısında hiçbir devrim yapılmadı.
Tenis Kulübü: İlimizin en iyi futbolcularını  bünyesinde toplayan Sakaryaspor, U12 Liginde çok kısa bir futbol geçmişi olan Sakarya Tenis Akademi Spor Kulbünün takımı olan Starspor’a , U11 Liginde ise Demirspor’a şampiyonluk kupasını  kaptırması, spor camiasında Sakaryaspor’un alt yapısındaki antrenörlerin sportif anlamda sorgulamaya başlanmasına neden oldu.
Fiyasko: Sakaryaspor’un , özellikle tenis kulübü takımına kupayı kaptırmasının tam bir fiyasko olduğu ve yöneticilerin ve alt yapıda görev alanların bir an önce devrim niteliğinde kararlar alması gerektiği belirtildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar