Liderler takıldı


Sakarya Süper Amatör Lig’de 2nci yarı müsabakaları sürpriz sonuçlarla başladı

Liderler takıldı

Adapazarıspor, Ferizlispor ile Kırkpınarspor ise Sapanca Akademispor ile 2-2 berabere kaldı.
Ateşe attılar
Sakarya Süper Amatör Lig A Grubu’nda lider Adapazarıspor, Ferizlispor deplasmanında 2-0 mağlubiyetten skoru 2-2 yaptı. Liderin takipçisi Kocaalispor, evinde Karasu Aziziyespor’u 7-0, Sapanca Gençlikspor ise Sakarya Kuyudibispor’u deplasmanda 3-2 yenerek rakiplerini iyice ateşe attılar.
Rahatladılar
Düşme hattında bulunan iki ekibin Pamukova’daki mücadelesinde sevinen taraf ev sahibi oldu. Pamukova Gençlergücü, Yenikent Fıratspor’u 3-0 yendi. Üst sıraları hedefleyen As Akyazıspor ile Arifiyespor’un Akyazı’daki randevusunda ise konuk ekip Arifiyespor rakibini 2-3 yenmeyi başardı.
Takipteler
Kırkpınarspor’un ligin ikinci yarısına lider girdiği Süper Amatör Lig B Grubu’nda, Sapanca Akademispor ile 2-2 berabere kaldı. Zirvenin takipçisi Yeni Hendekspor, evinde Demirspor engelini 2 golle aştı. Erenlerspor da evinde Söğütlüspor’u 4-2 yenerek zirve takibini sürdürdü.
İşi zora soktular

Süper Lig’de kalma hesapları yapan Harmanlıkspor, Hanlıköyspor’a 3-1 yenilerek 8 puanda kaldı. Garajlar Taçspor’da Taşburunspor karşısına 1-0’lık şok bir yenilgi alarak düşme hattında kaldı. Sahil Karadenizspor, Taşburunspor ve Hanlıköyspor ise aldıkları galibiyetlerle düşme hattından iyice uzaklaştırdılar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar