Kaynarcaspor geliyor


Süper Amatör Lig’e yükselme hesapları yapan Kaynarcaspor, ikinci yarıya iyi başladı.
Sakarya 1. Amatör Küme B Grubu’nda Kaynarca Spor Evi’nde oynadığı Çamlıca Belde maçından 3 puan çıkardı.  Çamlıca Belde Spor’un puanı 12’de kalırken, Kaynarcaspor puanını 27’ye çıkardı ve zirve takibini devam ettirdi.
Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, Belediye Başkanı Zeynur Özel, Kaynarca Kulüp Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, yöneticiler Yahya Özer, Nahit Usta ve Mehmet Özer maçı seyredenler arasında yer aldı.
Kaynarca’nın 3 golünü de Oğuz atarak, hat-rick yaptı. Her iki takım, bir çok gol pozisyonuna girdi. Bir ara oyunun kontrolünü eline alan Çamlıca Belde rakibinin gözünü korkuttu. 
Müsabakanın 23. dakikasında Çamlıca Belde’nin ceza sahası içindeki karambolde Kaynarcalı Oğuz topu ağlarla buluşturdu 1-0. Çamlıca Belde’nin kalecisi Murat, 3 gol yemesine rağmen birçok pozisyonda golleri engelleyerek alkış aldı. İkinci yarının 70. dakikasında yine Oğuz skoru 2-0 yaptı. 77. dakikada sahneye yine Oğuz çıktı, durumu 3-0 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.
Orta Hakem Zeynel Abidin Erdoğan’ın bazı  kararlarına oyuncular tepki gösterdiler. Hakemin oyunculara iyi niyetle yaklaşması, yapıcı tavırları, yan hakemleri ile uyumu ve maça çok iyi konsantre olmaları müsabakanın seyir zevkini üst seviyelere çıkardı. Hatice Güvenir ile Önder Demir’in performansları üst seviyedeydi. İki takımın oynadığı futbol ve pozisyonlar seyircilere zevk verdi. Maçı kazanan Kaynarcasporlu futbolcular sevinç içerisindeydi. Soğuk havaya rağmen statta aileler de çocukları ile birlikte yakınlarının maçını seyretmeye geldiler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar