Kuzuluk’ta ne oldu


1nci Amatör Lig’de Kuzulukspor-Ferizli Karadenizspor maçı yarıda kaldı
Kuzuluksporlular yan hakemin kendilerine küfür ettiklerini söylediler. Emniyet güçleri biber gazı ile önlemeye çalıştı. Darp edilen hakem ise rapor aldı.
Kırmızılar çıktı
İkinci yarının başında yaptığı faul sonucu kırmızı kartla oyundan atılan Kuzuluksporlu Mustafa, soyunma odasının yolunu tuttu. Kuzulukspor Antrenörü Yusuf Demirbaş ve yöneticiler, hakeme itiraz etmeye başlayınca, hakem tarafından yöneticiler ve Antrenör Demirbaş da kırmız kart görerek oyundan atıldı.
Taraftar sahaya indi
Hakemin bu kararları sonucunda yöneticilerle tartışma başlandı. Tansiyonun yükselmesi sonucu taraftar sahaya girdi. Hakem, olayların ardından maçı tatil ettiğini açıklayarak soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sırada tansiyonun yükselmesi sonucu taraftarlar sahaya indi. Hakemle diyaloga giren taraftarlar, “Hakemin küfür ettiğini” iddia edince olaylar daha da alevlendi.
Takviye kuvvet geldi
“Yan hakem küfür etti” iddiası olayları başlattı. Yan hakem taraftarlara küfür ettiği iddia edilince, tansiyon daha da yükselerek kavga çıktı. Olay yerinde Jandarma ekipleri hakemleri soyunma odasına sokarken, çıkan kavgayı biber gazı sıkarak durdurabildi. Olay yerine takviye jandarma ekipleri ve ambulans çağrıldı.
Hakem çok üstümüze geldi
Hakemler ambulansa binerek Kuzuluk Stadı’ndan ayrılırken yöneticiler şunları söyledi; “Maç çok iyi gidiyordu. Hakem çok üstümüze geldi. Futbolcular ve taraftar da doğal olarak gerildi. Hakem küfür edince, olay daha da büyüdü. Maçın bu noktalara gelmesini istemezdik.” Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 Kuzulukspor-Ferizli Karadenizspor maçı hakemlere darp yüzünden yarıda kaldı. Kuzuluklular maçtaki yan hakemin kendilerine küfür ederek, tahrik ettiklerini söylediler. Maçta darp edilen hakem Güngör Burak rapor aldı. Ferizli Karadenizspor cephesi, Kuzuluk’ta çıkan olaylar karşısında üzgün olduklarını, bu tür olayların yaşanmaması gerektiğini belirttiler.
Sinan Kolcu

Yorum Gönder

0 Yorumlar