Yenilerle Yeniden


                                    Yenilerle Yeniden - 24 Ağustos 2003

    2003-2004 Futbol Sezonundan 2nci Lig A Kategorisinde ilk hafta maçları bugün start alıyor. İlimizin medarı iftiharı olan ve 3 yıldır Süper Lig kapısından dönen , anlı şanlı Sakaryaspor’umuz , üç ay sonra yeşil-sahalara Telekomspor maçıyla dönüyor.
         Yeni başkan Selahattin Aydın, yeni teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ve yeni transferler ile bu sezon ligde neler yapacağız ? Hep Birlikte bekleyip göreceğiz. Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi , önümüzdeki yıl sadece ilimizde değil tüm ülke genelinde seçimler yapılacak. Bu yüzden de işimiz bir hayli zor. 
    Beş kişilik yönetim için bir şey diyemiyorum. Teknik Direktörün başarısı ortada. Kadromuzda bulunan futbolcular ise bana göre geçen yılki kadrodan daha da iyi. Ancak geçen sezon takımların çoğu kötüydü. Bu yıl seçim ve Digitürk takviyesi ile tüm takımlar bir hayli iddialılar. Ege ve iç Anadolu takımlarının birbirleriyle yapacağı maçlar bizi olumsuz etkileyecektir. Bir de buna eski belalımız Kocaelispor eklenince işimiz gerçekten çok zor. Sakaryaspor’umuza bu zorlu maratonda can-ı gönülden başarılar diliyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar