Ligi Düşünüyoruz


                                  Ligi Düşünüyoruz -  5 Aralık 2002 

    Sakaryaspor uzun lig maratonuna haftada iki-üç maç yaparak devam ediyor. Lig maçları ,  erteleme maçları derken bir de buna kupa maçı eklenince Sakaryaspor’lu futbolcuların fiziksel yorgunluğu sahalara ve skora yansıyor.
    Antalyaspor ve Şekerspor engelini zor da olsa geçen Yeşil-Siyahlılar, dün Türkiye Kupası maçına Malatyaspor’dan rövanşı almak için çıktılar. Rövanşı almak için diyorum çünkü Malatyaspor’la Antalya’da kalan bir hesabımız var. Onu dün yedek ağırlıklı kadro ile alamadık. Malatyaspor’a yenilerek Türkiye kupasına veda ettik. 
    Sakaryaspor artık ligde yoluna devam ediyor. Yeşil-Siyahlı futbolcuları, yoğun maç trafiği bir hayli etkiliyor. A takımda yer alan  futbolcuların her geçen gün daha da toparlandığını gözlemlemekteyiz. Kupada forma şansı bulan yedek futbolcuların dün Malatyaspor karşısındaki içler acısı halini gördük. 
    Kalabalık bir futbolcuya sahip olan Sakaryaspor’da , trafik kazası sonrasında kadroya dahil olan futbolcuların Malatyaspor karşısındaki performası ilerisi için umut vermedi. Bazı futbolcuların hazır olmadığını, bazılarının ise “ben hazırım“ deyipte sahada gezindiğini gördük.
    Bugün Ramazan Bayramı. Yeşil-siyahlılar, Malatyaspor’a yenilerek Türkiye kupasında elenerek bizleri bayrama moralsiz bir şekilde soktular. Ama olsun ben Türkiye Kupasında değil de şampiyonluğa oynayan bir takım izlemek istiyorum. 
        2ncü Lig A Kategorisinde şampiyonluğa oynayan Sakaryaspor, 3ncü Ligde kalmak için mücadele eden Sapancaspor ve Amatör Kümede amatörce spor yapmak isteyen tüm spor kamuoyunun ve İslam aleminin Mübarek Ramazan bayramını kutluyorum. Nice mutlu , sağlıklı, huzurlu bayramlar dileğiyle

Yorum Gönder

0 Yorumlar