Yeni Sezona Merhaba

                                                

                                    Yeni Sezona Merhaba - 12 Ağustos 2001

    Sakaryaspor’umuz bugün 2001-2002 futbol sezonunu Atatürk stadında Aydınspor ile oynacağı maç ile açıyor. Geçtiğimiz yılki kadrosuyla 1nci Ligi finalde kaybeden Yeşil-siyahlılar, yeni sezona tamamen gençlerden kurulu bir ekiple giriyor. Sakaryaspor’u aldığı günden beri gençlerle zirveye taşımayı hedefleyen Başkan Aziz Duran ve ekibi , Yeşil-Siyahlı takımın uzun sürede  ve istikrarlı bir başarıyı yakalaması gerektiğine inanıyorlar. Bu yıl komple yeni bir takımla sıfırdan başlayan yönetim, genç futbolcuları transfer ederek tecrübeli Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın yetkisine bıraktı. Bu takımla uzun sürede , istikrarlı bir başarıyı Sakaryaspor yakalaycak mı ? Onu da sezon sonunda görmüş olacağız. 
    Geçtiğimiz yıl maddi konuda bir hayli sıkıntı çeken Sakaryaspor, 2nci Lig A Grubunda 19 kez deplasmana gidecek. Bu deplasmanlar da oldukça uzun mesafelerle katedebilir. Gideri gelirinden bir hayli fazla olan Sakaryaspor’u yine zor maçlar bekliyor. Tesis konusunda da Futbol Federasyonu ile ayrı düşen Sakaryaspor’da , Başkan Aziz Duran’ın ekibiyle Sakaryaspor’a tesis kazandırmaya çalıştığı aşikar. 
    2nci Lig B Grubundaki temsilcimiz Sapancaspor’da yönetim, Sakaryaspor gibi yeni sezonda kadrosuna tamamen gençleri adepte etti. Tuncay Soyak’ı teknik direktörlüğe getiren Sapancaspor yönetiminin, Yeşil-siyahlı takımı zirveye taşımaktan ziyade, geleceğe yatırım yaptığı görülmekte. 
    Geçtiğimiz yıl yakaladığı çıkışı tesisleriyle pekiştiren Sapancaspor, bu avantajını bu sezon en iyi şekilde kullanacaktır. Bir de Amatör Küme var. Amatör Küme’de ise heyecan fırtınası dün A Gençler Ligi ile start aldı. Yıldızlar ligi ile devam edecek futbol şölenine ardından da 1nci Amatör Küme ve Süper Lig maçları ile devam edecek.  Yeni sezon Sakaryaspor’a , Sapancaspor’a  ve tüm amatörlere hayırlı-uğurlu olsun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar