Yağmur Bereketi


                                    Yağmur Bereketi - 25 Eylül 2000 
    
    Sakaryaspor’umuzu günler haftalar , aylar değil, bir yılı aşkın bir zaman sonra kendi sahamızda izleme fırsatı bulduk. Heyecanlıydık. Kimler heyecanlı değil di ki ? Hesap yapıyoruz. Sakaryaspor sahasındaki en son maçını 484 gün önce Ankaragücüspor ile oynamıştı. Dile kolay tam 484 gün sonra Sakaryaspor’umuzu Adapazarı Atatürk Stadında izlemenin heyecanı içerisindeydik.
         Stat Mersin İdman Yurduspor maçı için  gelin gibi hazırlanmış, taraftarlar ise uzun süredir Sakaryaspor’u sahasında izleyememenin verdiği üzüntü ile depremin ardından yeniden ayağa kalkmanın sevincini bir arada yaşıyorlar. Maç öncesinde sağanak yağmura rağmen ,Yeşil-Siyahlı taraftarlar stadı tıka basa doldurdular ve Yeşil-Siyahlıları deplasmanlarda olduğu gibi 484 gün sonra da daha büyük bir coşkuyla desteklediler.

         Ve Sakaryaspor’umuz sahada. Yer gök inliyor. Yağmurun da bereketi ile taraftarların büyük coşkusunun ardından Yeşil-Siyahlılar, Benhur’un iki güzel kafa golüyle rakibi karşısında ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamlıyor. Kısacası Sakaryasporumuz Mersin İdman Yurdu’nu Avrupa’dan ithal edilen yeşil çimlere gömdü. Bu ilk 5 golle oldu. Devamı da gelsin ve Yeşil-Siyahlılar, yine Adapazarı Atatürk Stadında rakiplerini bir bir yeni çimlere gömsün istiyoruz. Bir önemli konuyuda edemeyeceğim.
    Çünkü Sakaryaspor Sakaryaspor’umuz maçı 5-0 kazandı. Kazandı ama sahada neticeyi göremedik. Skorboard hazır değildi. Yetkililerin skorboardu Kartalspor maçına yetiştireceğine inanıyorum. Çünkü Adapazarı Atatürk Stadı hey şeyiyle mükemmeldi. Bir skorboardun olmayışı , gelin gibi süslenen stadın son eksiğiydi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar