Sakaryaspor İyi Başladı


                               Sakaryaspor İyi Başladı-13 Ağustos 2001

    2nci Lig A grubunda yeni bir kadrosuyla, Aydınspor maçı ile sezona “Merhaba” diyen Sakaryaspor, farklı galibiyet alarak haftayı galibiyet alarak ilk haftayı lider tamamladı.
         Kalede Hakan, başarılı bir 90 dakika çıkarırken, defansta Murat Yavaşgül vasatın üzerine çıkamayarak, tecrübesini konuşturamadı. Yeni transferlerden Çağlayan uyum sorununu çabuk atlatmış, görevini başarıyla tamamladı. Milli takıma giderek yorgun düşen Mahmut, Kötü bir futbol sergiledi. B.Zafer’de savunmada başarıyla görev yaptı. Orta sahada görev yapan Gökhan, Müsabakanın ilk dakikalarında yüzde yüz gol kaçırdı. Son transfer Mehmet Ayaz, henüz adapte olmuş değil. Sol kanatta mücadele eden Berkay da orta sahada kötü bir futbol sergiledi. Genç yıldız Tuncay Şanlı , verdiği gol paslarıyla takımı galibiyete taşıyan isim oldu.
         Forvette yer alan Çetin , attığı ilk golde fırsatçılığını , ikinci golde ise aklını en iyi şekilde kullandı. Gol yollerindeki bir diğer isim olan Şener de mücadeleci hırsıyla göz doldurdu. Sakaryaspor , sezona Aydınspor’u farklı yenerek iyi başladı. Yeşil-Siyahlı Tribünler ise , geçtiğimiz yılki heyecanı futbolcuların üzerine iyi yansıtamadılar. Sakaryaspor’un gerçek taraftarı bu olamaz. Takıma alkış var, ancak tezahürat yok denilecek kadar azdı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar