Sebata Erecekmiyiz ?

                                                    

                                                Sebata Erecekmiyiz ?  - 19 Ekim 2001
    2nci Lig A Kategorisinde Süper lige çıkma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.  Esnafıyla , işçisiyle, memuruyla , çiftçisiyle depremin , ekonomik krizin, trafik kazasının yıkmadığı Sakaryaspor, Süper Lig için son üç haftadır yolunda kazanarak ilerliyor. Ligden en çok berabere kalan iki ekibin Atatürk Stadındaki buluşmasında kazanan Sakaryaspor’umuz oldu. 

    Taraftarların büyük ilgi gösterdiği müsabakanın ilk yarısında defansta Cemil, Mahmut, orta sahada T.Koray forvette ise Doğan tel tel döküldü. Bir tek sahada özveri ile çalışan Erkan vardı. 2nci yarının hemen başında attığımız gol sonrasında rahatladık. Ancak yine kalemizde gelişen ataklarda gözümüzü kapattık. Vestel Manisaspor karşısında aldığımız çok önemli 3 puan , bize Süper Lig kapısını araladı.  Elde ettiğimiz 9 puanla , puan cetvelinde Süper Lig için potaya girdik. Ancak Ligde son 7 hafta kaldı. Ligin başlamasına üç gün kala kurulan ve yep yeni bir yönetim ve kadro ile A Kategorisinde mücadele eden Konyaspor, zirveyi ele geçirdi. Sakaryaspor ise aynı yönetim ve iskelet kadro ile yoluna devam ediyor. 

    Sonuç olarak Sakaryaspor’un şampiyon olmaması için her hangi bir neden yok. Deplasman masraflarının kaza sonrasında bedava olmasının yanı sıra , geniş bir kadroya sahip futbolcularımız var. Ancak Bizde en önemlisi şampiyonluk için bir inanç ve istek olması gerekir. Para, tesis, taraftar, söyleyin bana A Kategorisinde hangi takımda var ? Şimdi sırada Akçaabat Sebatspor var. 
    Sakaryaspor’un şampiyonluğa erip ermeyeceği, deplasmanda alacağımız puan veya puanlara bağlı. Rakiplerimizin puan kaybetmesi bizim için büyük bir avantaj. Şunu da söyleyeyim. Sahada kazandığımız gibi , masa başında kaybetmeyelim. Çünkü A Kategorisinde şampiyonluğu A.Sebatspor, Büyükşehir Ankara gibi takımlar belirliyor. Bilmem anlatabildim mi ? Şen ve esen kalın. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar