Yeni oluşum sesleri


Yeni oluşum sesleri
Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (SASKF) başkanlığı için , genç yöneticiler nabız yoklamaya başladılar.
Çare olamadı : Hüseyin Kama’nın 17 yıl başkanlık yapıp vefat etmesinin ardından , Yılmaz Kuzey vekaleten başkan olmuş ve seçimi kazanarak başkan olmuştu. Ardından yapılan seçimi ise Yaşar Zımba kazanmıştı.  Zımba ve yönetimi de Amatör Spor Kulüplerinin derdine çare olamadı.
Siteleri ayırdılar : SASKF başkanı Yaşar Zımba, Maddi destek sözünü yerine getiremeyince, Amatör’de ve gençler liginde çoğu takım sahaya çıkamaz oldu.  Futbol İl Temsilcisi ve personeli ile sıkıntı yaşayan Zımba ve yönetimi, bayan personeller ile yollarını ayırdı. Daha önceden Futbol maç programları ve diğer bilgileri SASKF sitesinden bildiriliyordu. SASKF ile Futbol İl Temsilciliği arasında yaşanan sıkıntılar sonrası, İl Temsilcisi Ali Arslan kendi sitesini kurdu.  SASKF yönetimi, ne maddi yardım , ne de malzeme yardımında bulundu. Bırakın bunları sezon açılışında kulüplere ve hakemlere bir çiçek bile veremedi.
Kulüplerden Tam destek :
Bu gelişmeler ışığında Sakarya Amatörü yakın zamanda çok şeylere gebe gibi gözüküyor. Yeni bir adayın , herkes tarafından kabul görülecek bir oluşumla , şu an çalışmalara başladığ ve yakın zamanda kendisini kamoyuna duyuracağı belirtiliyor.
Erken seçim olur mu ?

Çok güçlü bir oluşumla yola çıkan yöneticilerin yaptığı bu hamleler,  kulüplerinde isteği doğrultusunda erken seçimin olabileceğini gösteriyor. Ne diyelim bekleyip göreceğiz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar