Tek gole 3 puan



Süper Amatör Lig B Grubunda 2nci hafta maçları nefesleri kesti.

Tek gole 3 puan

Ferizlispor, Erenlerspor, Kırkpınarspor ve Pamukova 1968 Spor Kulübü rakiplerini 1-0 yendiler.

Sapanca’lılar yıktı
         Sapanca Atatürk Stadında oynanan Sapanca Gençlikspor-Ferizlispor maçı nefesleri kesti. Sezon başında Sapanca ile anlaşan ancak yönetim ve teknik heyet yüzünden takımdan ayrılan Burak Dilber, Uğur Tavlı, Yıldıray Baştürk, Sina, Oktay Balkaya, Yalçın Yalazı ve bir dönem Sapanca forması Talha Yılmaz’lı Ferizlispor, Sapanca Gençlikspor’u 1-0 yendi.
Ellerinden kaçırdılar
Sapanca Atatürk Stadına oynanan maçı tek golünü Sapanca’lı Oktay Balkaya attı. Ferizlispor’lu Emirhan maçın ilk yarısında penaltı atışından da yararlanamadı. Ferizlispor maç sonu büyük bir sevinç yaşadı.  Sapanca Gençlikspor ise , kendi ilçesinin bir hafta öncesine kadar elinde olan futbolculardan kurulu Ferizlispor’a yenilmenin üzüntüsünü yaşadı.
Erenlerspor sevindi
         Arifiye Suni Çim Saha’da oynanan Erenlerspor-Hendekspor maçını Oğuzhan Şenler yönetti. Genç bir ekiple Süper Amatör Lig’de mücadele eden Erenlespor, Hendekspor karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı. Tacettin Öztürk başkanlığında İsmail Küçük antrenörlüğündeki Erenlerspor, Hendekspor karşısında başarılı bir futbol sergileyerek 3 puanı aldı.

Hendekspor şokta
Erenlerspor’a 3 puanı getiren golü Yunus Emre Kayın penaltıdan kaydetti.  Sami Bağdatlı antrenörlüğündeki Hendekspor, 2nci maçından da 3 puanla ayrılamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.  
Dünyaları kaçırdılar

Süper Amatör Ligde Güney bölgesienin tek temsilcisi olan Pamukova1968 Spor  ligdeki ikinci karşılaşmasında T.Demirspor’u Pamukova Atatürk Stadında ağırladı. Pamukova1968’in rakibine oranla daha üstün futbol oynadığı karşılaşmada 5. Dakikada kaptan Samet Deşiş in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra 90 dakikanın son düdüğü çalınıncaya kadar Pamukova1968 öyle goller kaçırdı ki, kaçırdıklarını atsa deyim yerindeyse tarihi fark olurdu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar