Kışlaçayspor sezonu açtı



Kışlaçayspor sezonu açtı
Kışlaçay Arena dan Muhteşem Açılış Organizasyonu.
1 Amatör A grubunda mücadele edecek olan Kışlaçay Spor Arifye Kışlaçay Stadyumu Muhteşem Açılışla Tamamlandı Yoğun Yağış Etkisi Altında Yapılan Açılış Töreni Ara Ara Olumsuz Etkiledi.
Şöhretler: Sakarya SASKF Başkanı Yaşar Zımba  ve yöneticiler Kışlaçay Arenayı Açılış Töreninde Yanlız Bırakmadı. Kışlaçay Spor Altyapısında Yetişen Şöhretler Takımı İle Genç Şöhretler Takımı Karşılaştı Şöhretler Takımı 4-2 Genç Şöhretler Takımını Mağlup Etti. Goller şöhretler rıdvan sevinç 2 gol yaşar omay 1 gol coşkun alşan 1 gol Genç şöhretler tuncay akın 1 gol erdem köse 1 gol

Canlı yayın olmadı: Kışlaçay Köyü Halkı Ve Değerli Misafirlerimiz Stadı Doldururken Kışlaçaylı Bayanların Şöhretler Takımında Oynayan Eşlerini Yanlız Bırakmadılar.Zafer Omay’ın Web Sitesi Üzerinden Canlı Yayın Denemesi Hava Muhalefeti Nedeniyle Gerçekleştirilemedi Zafer Omay Üzgünüz Kayıt Cihazlarımızla Kışlaçay Arenada Hazır Durumdaydık Fakat Şiddetli Yağan Yağmur Bize Bu Fırsatı Vermedi Ancak Canlı Yayın İşini Başaracağını İfade Etti.
Vatan bölünmez:  Kışlaçay Spor 0-3 Adapazarı Spor Hazırlık Karşılaşması Sonucu Kışlaçay Spor-Adapazarı Sporla Yapılan Hazırlık Karşılaşmasında Saygı Duruşu ,İstiklal Marşı Ve Hep Birlikte Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Sloganı Attılar.Kışlaçay Stadına Gelen Değerli Konuklarımıza İkramlarda Bulunuldu.
Mangal ziyafeti : Kışlaçay Spor - Adapazarı Spor Karşılaşmasından Sonra Kışlaçay Köyü Okulun Bahçesinde Yapılan Managal Ziyafeti İle Arifiye Kışlaçay Stadyumu Açılışı Sona Erirken Adapazarı Spor Yönetimi Kışlaçay Spor a Hayırlı Olsun Dileklerini İfade Ettiler.

Adapazarı’ndan Teşekkür : Adapazarıspor antrenörü Abdurrahman Güneş : son hazırlık maçımızı oynadık 1.Amatör Lig takımlarından Kışlaçayspor un sezon açılışı Ve stadlarının açılışına davet edildik. çok güzel bir ortamla karşılaştık başta kışlaçay spor yönetimine teknik heyetine futbolcularına ve taraftarlarına çok teşekkür ederiz maçı Yılmaz Semih ve Oğuz'un gölleriyle 3.0 kazandık her iki takımın oyuncularına oynadıkları güzel futbol için çok teşekkür ederim. “ dedi.
FOTO: Adapazarıspor
FOTO: Kışlaçayspor
FOTO: Şöhretler nefes kesti.
FOTO: Açılışa ilgi büyüktü.


ŞÖHRETLER TAKIMI                                  GENÇ ŞÖHRETLER
                                                                  Cemal Aldemir
 Yusuf Sofuoğlu                                                  Erdem Köse
 Turgut Sofuoğlu                                              Muhammed Uysal
 Özcan Sevinç                                                   Ahmet Sönmez
 Yaşar Omay                                                        Yaşar Uysal
 Coşkun Alsan                                                   Cemalettin Akın
 Suat Sevinç                                                      Muharrem Akın
 Savaş Sevinç                                                     Ayhan Aldemir
 Metin Sönmez                                                     Erdinç Acar
 Sabri Türkkan Kaleci                                       Mehmet Kadir Akın Kaleci
 Irfan Tunç
 Yaşar Akın
 Antrenör Mehmet Yelken


Yorum Gönder

0 Yorumlar