Ferizli’den süper start


İlimizin amatör futbolun bir numaralı isimlerini bünyesine katan Ferizlispor , suskunluğunu bozdu.


Ferizli’den süper start

Hidayet Kahya Başkanlığında , Fatih Akgün antrenörlüğündeki Ferizlispor yeni sezon çalışmalarını hızlandırdı.
         Güç kattılar: Süper Amatör Lig ekiplerinde Ferizlispor yeni sezon öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Hidayet Kahya başkanlığında, Fatih Akgün antrenörlüğünde Süper Amatör Lig B Grubunda başarı arayacak olan Yeşil-Siyahlılar,  Transferde de bombaları patlattı.
Hedef zirve : İlimiz amatör futboluna damga vuran futbolcuları bünyesine katan Ferizlispor, süper yönetimi ve güçlü kadrosu ile şimdiden rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de kalan Ferizlispor, bu sezon ise flaş transferleri ile zirveye oynamayı hedefliyor.
         Yönetim : Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan , Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk , ilçe esnafı ve halkının büyük destekleri ile yeni sezona girecek olan Ferizlispor, güçlü yönetimi ile süper bir kadro kurdu. Hidayet Kahya Başkanlığında, Temel Tiryaki Başkan yardımcısı, Mecit Bakırtaş Genel kaptan, Selami Tiryak, Genel sekreter olarak kulübün başarısı için mücadele ediyorlar.
Süper Kadro : Ferizlispor ilimizde son olarak Yenikent Fıratspor’a forma giyen kaleci Burak Dilber, Garajlar Taçspor’dan Cem Baloğlu, Erenlerspor’dan Cihan Yangel , Erenlerspor’dan Caner İlaçan, Sapanca Gençlikspor’dan Ali Kanbur, Son olarak ilimizde Serdivanspor forması giyen Muhammet Şengönül, Pamukova 1968’den Cüneyt Bahar, Erenlerspor’dan Talha Yılmaz’ı transfer etti.
Antrenman : Yeşil-Siyahlılar  ayrıca Salih Harbi, Samet Gür,  Mert Yalın , Faruk Sakarya, Bekir Tarık Tok, Melih, İbrahim ve kaleciler Mete, Sefa Arık, Tayfun ve Ogün Sağlam’la anlaştı. Önceki akşam Ferizli Stadında yapılan antrenmana Talha Yılmaz ve Tayfun mazeretli oldukları için katılmadı. Ligdeki ilk sınavında Karasu Yalıspor’u evinde konuk edecek olan Ferizlispor idmanlarını sıklaştırdı. 

Ferizlispor’un ilk yarıdaki maçları
1. Hafta : Ferizlispor-Karasu Yalıspor
2. Hafta: Sapanca Gençlik-Ferizlispor
3. Hafta : Ferizlispor-Kırkpınarspor
4. Hafta : As Akyazıspor- Ferizlispor
5. Hafta : Hanlıköyspor-Ferizlispor
6. Hafta : Ferizlispor-S.T.Demirspor
7. Hafta : Hendekspor-Ferizlispor
8. Hafta : Ferizlispor-Karapürçekspor
9. Hafta : Hacıkışlaspor-Ferizlispor
10. Hafta : Ferizlispor-Erenlerspor

11. Hafta : Pamukova 1968-Ferizlispor

Yorum Gönder

1 Yorumlar