Akyazı , Karadeniz’e aktı

 


Ahmet Birinci antrenörlüğündeki As Akyazıspor, yeni sezon öncesinde çalışmalarını sıklaştırdı.

Akyazı , Karadeniz’e aktı

As Akyazıspor, Ferizli Karadenizspor’u 5-2 yenerek Süper Amatör Lig öncesi moral buldu.
4 kez mola : Süper Amatör Ligde yer alan As Akyazıspor , önceki gün evinde Süper Ligin yeni takımı Ferizli Karadenizspor’u konuk etti. Süper Amatör Lig B grubunda yer alan Sarı-Siyahlılar, diğer grup takımlarından Ferizli Karadenizspor’la yaptığı hazırlık maçını  5-2 kazandı.Karşılaşma aşırı sıcak altında oynandı.  Maçın hakemi 4 kez su molası verdi.
Takip ettiler: Müsabakayı As Akyazıspor başkanı Sait Beşir,Akyazı CHP İlçe başkanı Muzaffer Başer, As Akyazı Belediyesi Basın Müdürü İrfan Kardeş,  Meclis üyesi ve yönetim kurulu üyesi Alim Gül, Alaağaçspor Kulüp başkanı ve SASKF yönetim kurulu üyesi Aydın Birincioğlu ile az sayıda sporsever de takip ettiler.
Olumsuzluk : Müsabakalarda göze çarpan eksikliklerden bir tanesi de geçen seneye nazaran As Akyazıspor takımında bir masör yada sağlıkçının olmayışıydı. Sakatlanan sporculara ilk müdahale yapılmayışı ve sadece su ile tedaviye çalışılması , maçın olumsuz görüntüsü olarak takıma yansımaktaydı .
Ciddiyet önemli : As Akyazıspor’lu taraftalar ve spor adamları ; “Ciddi düşünen bir takımın olmazsa olmazlarından olan , en az yardımcı antrenör kadar değerli olan , masör yada sağlıkçının bir an önce kulüpte görev alması gerekir.Sağlık olmadan spor olmaz. Geç kalınmış ya da acilen yapılmayan tedaviler sonucu , sakatlıkların tedavi süreci uzayabilmektedir. Bu bilgi ışığında acil müdahale ekibinin , gerek hazırlık , gerek altyapı , gerekse de resmi maçlarda yedek kulübesinde hazır bulundurulması As Akyazıspor Kulübünün ve sporcularının menfaatine olacaktır. Bizden hatırlatması. “ dediler.

As Akyazıspor’un ilk yarıdaki maçları
1.Hafta : Karapürçek-As Akyazı
2.Hafta : As Akyazı- Kırkpınarspor
3.Hafta : Hacıkışlaspor-As Akyazı
4.Hafta : As Akyazı-Ferizlispor
5.Hafta : Erenlerspor-As Akyazıspor
6.Hafta:  As Akyazı-Hanlıköyspor
7.Hafta: Pamukova 1968-As Akyazı
8.Hafta : As Akyazı-S.T.Demirspor
9.Hafta: Karasu Yalı-As Akyazıspor
10.Hafta:  As Akyazıspor-Hendekspor 
11.Hafta: As Akyazıspor-Sapanca Gençlik

****************

As Akyazıspor: 5 Ferizli Karadeniz: 2
Stat: Akyazı  Atatürk
Hakemler: Oguzhan Yiğit, Y.Aytekin Atabek, Ömercan Yelep
As Akyazıspor: Uğur*** (Cihangir***) Tuncay** Tolga**  (Okan**) Hasan*** Birol*** (Yasin**) Erkan*** Bilal** (Furkan**) Hasan Ö** (Hasan Ç**) Okan** (Enes**) Zekeriya**** Fatih** (Kenan***)
Antrenör: Ahmet Birinci
Ferizli Karadenizspor: Yunus** Abdullah** Berkan** Salih** Sedat** Baki*** Zeki*** Şehmuz**  Nadir*** Fatih** Sami***
Antrenör: Kazım Korur
Goller: Dk.35 , 43 pen., 73 Zekeriya, Dk.28 Birol , Dk.38 Fatih  (As Akyazıspor) Dk. 25 Nadir, Dk.42 Fatih , Dk. 68 Pen. Baki (Ferizli Karadeniz)


Yorum Gönder

0 Yorumlar