Milli ittifak barajları yıkacak


‘Milli ittifak barajları yıkacak’
Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) çatısı altında buluştuğu Milli İttifak’ın aday tanıtım toplantısında konuşan SP Sakarya İl Başkanı Osman Ünlü, “Allahın izni ile Milli İttifak barajları yıkacak” dedi.
Katılım
7 Haziran genel seçimlerinde "Milli İttifak" çatısı altında buluşan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) milletvekili adaylarını tanıttı.  AFA’da düzenlenen aday tanıtım programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Saadet Partisi İl Başkanı Osman Ünlü, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Burhan Aygün, BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Anal, BBP Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Tan, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve çok sayıda partili katıldı.
İttifak
Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Ünlü, “Bu hınca hınç dolu salonda 2015 genel seçimlerinin aday tanıtımı için burada toplandık. Bizler bu seçimde, bu heyecanı her yerde gerçekleştireceğiz ve galip olarak bu seçimden çıkacağız. Milli ittifak oluşturuldu. Bizler teşkilatlar olarak bunu bekliyorduk ve elhamdülillah aldık. Hemen toplantılarımızı yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Çok heyecanlı ve olumlu tepkiler alıyoruz. Bütün teşkilatlarımızdan teyakkuza geçmesini istiyorum. Hepinize ihtiyacımız var. Herkes harekete geçmek zorunda. Bu başarı hepimizin başarısı olacak” dedi.
Birlik
Osman Ünlü’nün ardından kürsüye çıkan Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Burhan Aygün, “Milletimizin önüne bir iktidar adayı koymak üzere bu ittifak oluşturuldu. Vatanın birliği ve saadeti için bu karar alındı. Birleşmiş Türk Dünyası hayalinden asla vazgeçmeyeceğiz. Adaylarımızı size emanet ediyoruz” dedi.
Çalışmalıyız
İl başkanlarının konuşmalarının ardından milletvekili adayları sırasıyla partililere tanıtıldı. 7. sıra milletvekili adayı Abdullah Satır, “Yaklaşık 15-20 gündür sahalardayız. Milli ittifak sağlandıktan sonra bir çok ilçemizde kahve konuşmaları yaptık. Vatandaşlarımız çıkış yolu arıyor. Milli ittifak bu ihtiyacı giderecek. 7 Haziran’a kadar çok çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.
Meclis
İttifakın içerisinde bulunan iki partinin de geçmişinin tertemiz olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı Oğuzhan Coşkun, “Uzun yıllardır bu yolda dimdik yürüyorum. Tertemiz bir ittifakın içerisindeyim, bundan onur duyuyorum. Dönüp maziye baktığımızda nokta kadar pisliğe bulaşmamış tertemiz insanlarla yürüyoruz. İnşallah bu seçimlerde mecliste olacağız” dedi. Bir diğer Milletvekili Adayı Gürbüz Pertev ise, “Memleketimizin ve Sakarya’mızın istikbalinin söz konusu olduğu bir seçim atmosferindeyiz. Ülkemiz için gerçekleştirdiğimiz ittifak çok önemli bir adımdır. Yan yana, kol kola yürüyecek olan ittifakın bir adayı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.
İnanmış kadrolar
Ülkenin içerisinde bulunduğu durumdan milli ittifak ile kurtulacağını ifade eden Milletvekili Adayı Fikret Özer, “Bu birlikteliğin vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sizlere ve vatanıma hizmet etmek için aday oldum. Memleketimizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için milli ittifakla buna dur diyeceğiz” dedi. Suat Hayri Çillioğlu ise, “Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır. İnanan iki kadro vatan için bir araya geldi. Biz eğer milletvekili seçilirsek, Sakarya için Ankara’yı karış karış gezeceğimizin ve çok çalışacağımızın sözünü buradan sizlere veriyorum” dedi.
Seçimler önemli
7 Haziran seçimlerinde ülkenin geleceğinin belirleneceğini söyleyen Milletvekili Adayı Eyüp Yıldırım, “Bugün burada Sakarya’nın sorunlarını bilen ve bu sorunları meclise taşımaya hazır milletvekili adaylarının tanıtımı için toplandık. İttifakımız Sakarya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun. Milli ittifak o mecliste birleştirici güç olacaktır. Memleketin meselelerini çözmek için çalışacaktır” dedi. Listenin birinci sırasında bulunan İsmet Aksoy ise, “Önümüzdeki seçimler çok önemli. Hatta ölüm-kalım meselesi. Bu seçimde elimizden geleni ardımıza koyarsak, bize yazıklar olun! Bu ülkeyi yönetenleri görüyorsunuz. Milli görüş olarak bu ittifak rüzgârı ile düzlüğe çıkacağız ve ülkenin talan edilmesini engelleyeceğiz” şeklinde konuştu. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ise, seçimlerde tüm partililerin çok çalışması gerektiğini söyledi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar