Devler fırsat tepti


Devler fırsat tepti
Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol 2nci Lig 31. Hafta maçında konuk ettiği Akhisar Belediyespor’a 69-72 yenilince, liderlik fırsatını elinden kaçırdı.
69-72
Lider yenildi
Türkiye Basketbol Erkekler 2nci Lig mücadelesi 31. hafta maçlarında Sinpaş Denizli Basketspor Takımı, Adanaspor Takımı’na evinde 69-72 yenilince, temsilcimiz dev adamlar galibiyet halinde liderliğe yükselecekti, ancak Serdivan Sakarya Spor Salonu’ndaki maç yenilgi ile sonuçlanınca liderlik bir başka maça kaldı.
Kötü sonuç
Akhisar Belediyespor karşısında oyuna güzel başladığı görülen dev adamlarımızda, “Nasıl olsa rakibi yeneriz” rahatlığı ılunca, ilk periyot 12-21 rakibin, ikinci periyot 20-16 temsilcimizin oldu. Devre konuk ekibin 32-37 üstünlüğü ile sona erdi.
Değişmedi
Müsabakanın 2nci yarısında değişen pek bir durum olmadı. Maç iki taraf arasında, al gülüm, ver gülüm havasında devam etti. Üçüncü periyodu 18-19 rakip, dördüncü periyotu 19-16 takımımız kazandı. Maç sona erdiğinde skorboard sonucu 69-72 yazınca ele gelmiş olan liderlik kaçtı gitti. (Suat Beyenal)


Sakarya Büyükşehir Belediyespor :69
Akhisar Belediyespor: 72 
Salon :Serdivan Sakarya
Hakemler: Semih Vural *** Tunçtan Durmuşcan *** Yücel Çilingir ***
Sakarya Büyükşehir Belediyespor  : Hadi * Yiğitcan * Melih * Hassel * Ahmet Ali *  (Kaspar* Caner* Doğukan* Kadir* Dunn*)
Antrenör: Mustafa Derin
Akhisar Belediyespor : Erdem ** Jones ** Hakan ** Ömer ** Goulbourne ** (Burak** Cenk** Mert**)
Antrenör: Zafer Aktaş
Periyotlar: 12-21,20-16, 18-19,19-16 (Maç sonucu 69-72 Akhisar Bld.)
*******
‘Hedeften sapmadık’
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şube Başkanı Akgün Altuğ, Akhisar Belediyespor maçının sonucundan sonra “Üzgünüz” dedi.
Araştıracağız
Akgün Altuğ maç sonrasında Sakarya Spor Salonu’nun bahçesinde çok üzgün bir halde arkadaşları ile dertleşti. Akgün Altuğ arkadaşımız Suat Beyenal’a verdiği demeçte; “Üzgünüz, bu maç için yapacak bir şeyimiz yok. Lig başındaki performanstan çok uzağız. Bunun sebeplerini araştıracağız” dedi.
1nci Lige yükselmek
Akgün Altuğ demecini şöyle sürdürdü; “Bizim hedefimiz 1. Lige yükselmek. Bu hedefimizden sapmadık. Play-Off maçlarında daha iyi olmak için, her türlü tedbiri alacağız”  şeklinde konuştu.
 
 Ligde Kalan maçlar
32.Hafta: 25.4.2015 Cumartesi:
İstanbul DSİ-Sakarya B.ŞB. B.
33.Hafta:  Sakarya B.ŞB. B.- Adanaspor
34.Hafta: İst.B.Çekmece- Sakarya B.ŞB. B.



Yorum Gönder

0 Yorumlar