Gruplar şekilleniyor


1nci Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta 4 müsabaka lodos , bir maçta cenaze nedeniyle ertelendi.

Gruplar şekilleniyor
Hendek Akovaspor, Ferizli Karadenizspor, Alaağaçspor ve Karapürçekspor Ligin 18nci haftasına lider girdiler.
A Grubu: Hendek Akovaspor ve Çaykışlaspor 40’ar puanda. Kışlaçayspor ve Pamukovaspor zirveyi zorluyor. Hendek Gençlikspor ise 30 puanda. Yeni Alandüzüspor’un ligden ihraç olduğu A Grubunda Akyazıspor 12 puanda yer alırken, Limanderespor 14 , Nuriosmaniyespor 15,  Taşkısığıspor ise 16 puanla düşme hattının hemen üstünde bulunuyor.
B Grubu: Ferizli Karadenizspor’un rakip tanımadığı B Grubunda Çaybşaı Bekirpaşaspor 40 puanla 2nci , Kaynarcaspor maç eksikliğiyle 39 puanla 3ncü sırada.  Yuvalıderespor 30 , As Arifiyespor ise 247 puanla Play-Offu zorluyor. Kızılkayaspor 4 , Harunustaspor 12 puanla düşme hattındalar. Sapanca Kurtköy 13 puanla son sıralarda yer alıyor.
C Grubu: Zirve ligde kalma mücadelesinin nefesleri kestiği 1nci Amatör Lig C Grubunda Alaağaçspor, Yıldırımspor, Hacımercanspor , Geyvespor ve TEKspor şampiyonluk ve play-Off hesapları yapıyorlar. Kocaali Sahilspor ve Taraklıspor’un düşme hattında bulunduğu grupta Çınarlık Gençlikspor , Hendek Dereköyspor ve Hızırtepe Özenspor ligde kalmak için mücadele ediyorlar.

D Grubu:  Karapürçekspor’un haftaya lider girdiği D Grubunda Akyazıgücüspor, Büyükdere Şahinspor , Hendek Boğazspor ve Harb-İşspor lideri yakından takip  ediyorlar. Cihadiyespor’un puansız son sırada yer aldığı ligde  , Aşağı Kirazcaspor 9, Yeşiller Gençlik 12,  As Kuzulukspor 15 , Karasu Kültür Gençlikspor ise 17 puanla ligde kalma hesabı yapıyorlar. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar