Şampiyon Söğütlü


Küçük kızlarda büyük kupa sahibini buldu
         Şampiyon Söğütlü
Son gün dinlenen Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokulu büyük kupayı müzesine götürdü.
         21 Haziran’ın şanssızlığı     
İlköğretim Okulları arası Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği dün Atatürk Spor Salonunda oynanan maçlar ile son buldu. 5 takımın katıldığı il birinciliğinin şampiyonluğunu, fikstür gereği dünü dinlenerek geçiren Söğütlü/Akarca Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokulu elde etti. Maçların ilkinde ise 21 Haziran ile İstiklal Ortaokulları karşılaştı. Normal süresi 10-10 biten maç uzatmalara gitti. İlk uzatmada eşitlik bozulmayınca, galibi ikinci uzatma belirledi. Sahadan 15-13 galip ayrılan İstiklal Ortaokulu, üçüncülük kupasını aldı. Bu sonuç, 21 Haziran Ortaokulunun şampiyonluğu kaçırıp, ikincilik kupasına razı olması anlamına geliyordu. 
         Üçüncü İstiklal Ortaokulu    
Günün diğer maçında ise dördüncülük kupasının sahibi belli oldu. Özel Neva ve Ali Dilmen Ortaokullarının kozlarını paylaştıkları müsabaka da uzatmalara gitti. Normal süresi 13-13 biten maçtaki tek uzatma periyotunun ardından 23-15’lik skor elde eden Özel Neva Ortaokulu dördüncülük kupasına kavuştu.
Ödüller sahiplerine verildi
Müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımların ödülleri verildi. Şampiyon Söğütlü-Akarca Türk Fransız Kardeşlik Ortaokulunun kupasını, Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ teslim ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ise ikinci takım 21 Haziran Ortaokulunun kupalarını verdi. Lig üçüncüsü İstiklal Ortaokulu da Adapazarı İlçe Spor Müdürü Fatih Çelikel ile 21 Haziran Ortokulu Müdürü İskender Keskin tarafından ödüllendirildi. Dördüncü Özel Neva Ortaokulunun kupasını ise Basketbol Hakem Atama Sorumlusu Mehmet M.Güzeldal ve Söğütlü-Akarca Türk Fransız Kardeşlik Orta Okulu Müdürü Ahmet Karahan verdi. (Suat Beyenal)
 Küçük kızlar Basketbol İl Birincisi olan Söğütlü/Akarca Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokulu, şampiyonluk sevinci yaşadı.Şampiyon kızlar, kupalarını almak için bekledikleri sırada çok heyecanlıydılar.Potadaki kıran kırana mücadele izleyenleri mest etti. İl Birinciliğine imza atan Söğütlü ekibinin küçük basketbolcuları çok mutluydular.
Aileler maç sonunda çocuklarının fotoğrafını çekerek güzel bir görüntü oluşturdular.: Atatürk Spor Salonundaki son maçları büyük bir heyecanla izleyen anneler, adeta yerlerinde duramadılar  Basketbol Tutkunu olan Antrenör Köksal Dereli, dünkü maçlarda çok heyecanlıydı.
         21 Haziran Ortaokulu: 13-İstiklal Orta Okulu: 15
Hakemler: Zeynel Albayrak*** Erdem Çolakoğlu***
21 Haziran Ortaokulu: Sudenur** Ceyda** Ö.Sinem** Cansu** Pınar** Zehra** Sena** Ecenur** Nilanur** Betül** Zeynep** Sıla**
Antrenör: Ömer Faruk Satar
İstiklal Ortaokulu: Damla*** Ece*** Duygu*** Bahar*** Berna*** Sena*** Tuğçe*** Sude*** Azra
Antrenör: Murat Acar
İlk Yarı: 4-6 (İstiklal Ortaokulu)
         Özel Neva Ortaokulu: 23-Ali Dilmen Ortaokulu: 17
Hakemler: Zeynel Albayrak*** Erdem Çolakoğlu***
Özel Neva Ortaokulu: Elif*** Berfin*** Z.Sude*** Sare*** Tuğçe*** Seray*** İrem*** Zeynep*** E.Beyza*** Bahar***
Antrenör: Şaban Keskin
Ali Dilmen Ortaokulu: Rabia** Ebrar** Mine** Özlem** Buse** Selen** Sıla Yaren** Sıla Cansu** Rüya** Sinem** Sıla Yılmaz** Nisa**
Antrenör: Murat Acar
İlk Yarı: 6-9 (Ali Dilmen Ortaokulu)
---

Yorum Gönder

0 Yorumlar