Kampta dönüş zamanı


14 günlük kampın bitmesine üç gün kaldı. İkinci yarının üçüncü etap çalışmaları ise Rüstemler’de yapılacak
Bugün idman yarın maç perşembe günü ise dönüş var
Kampta dönüş hazırlığı
İlk yarının bitimiyle birlikte ikinci yarı hazırlıklarına başlayan ve ilk etabı Rüstemler’de tamamlayan Sakaryaspor’da dönüş hazırlıkları başladı. Hazırlık maçlarında istediği başarıyı elde edemeyen futbolcular, yarın yapacakları maçın ardından valizlerini toplayacaklar.
3ncü etap
İlk etap çalışmasından sonra 2 Ocak’ta Antalya’ya giden ve hazırlıklarına günde çift idman ile devam eden Sakaryaspor, yarın Manavgat Evrenseki ile yapacağı 5nci hazırlık maçından sonra dönüş hazırlığına başlayacak. Üçüncü etap çalışmalarına Rüstemler’de devam edecek olan Sakaryaspor, 25 Ocak’ta yapılacak Güngören maçına tam kadro olarak çıkacak.
14 günlük
Sakaryaspor, 14 günlük Antalya kampını 5 hazırlık maçıyla tamamlayacak. Ümraniye, Kocaeli Birlik, Derince ve Payas maçlarını kaybeden Yeşil-Siyahlılar, yarın kampın 5nci hazırlık maçını yapacaklar. Maçtan sonra istirahata çekilecek olan Sakaryaspor, 15 Ocak Perşembe günü otelden ayrılacaklar.
İzin var
Antalya kampını günde çift idman ve hazırlık maçları serisi ile tamamlayacak olan futbolculara  pazar gününe kadar izin verilecek. 19 Ocak Pazar günü Rüstemler’de toplanacak olan futbolcular, Güngören maçının hazırlıklarına başlayacaklar. Özel maç istikrarsızlığını ikinci yarıya yansıtmak istemeyen Yeşil-Siyahlılar’da morallerin iyi olduğu söylendi.
Başkan Aydın’ın icra takibine taraftarlardan büyük tepki var 
Sanal alemde isyan eden edene
Transfer yapın!
Başkan Selahattin Aydın’ın Sakaryaspor’un ceza almasına neden olan bazı taraftarlarla ilgili yaptığı açıklamasına tepkiler geliyor. Çok sayıda taraftar ufak-tefek cezaların taraftara fatura edilmesinin doğru bir  bakış açısı olmadığını söylediler.
Tepki gösterdiler
Sakaryaspor’a gelen geçici transfer yasağının taraftara mal edilmesine büyük tepki gösteren futbol severler, “Biz tribünleri doldurup, şampiyonluk yolunda üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yönetim de böyle ufak-tefek konuları sorun haline getireceğine, transfer yapıp bu ligden çıkmamızı sağlasınlar. Aksi taktirde taraftar bulamazlar” diyerek isyan ettiler.
Doğru değil
İcra takibi meselesine sanal alem üzerinden yüklenen bazı taraftarların yanı sıra, cezaya neden olanlara kızanlar da vardı. Taraftarların bazıları yönetimin icra meselesi ile uğraşıp, transfere ağırlık vermediğini söylerken, bazıları da “Sakaryaspor’a ceza getirilmesini doğru bulmuyoruz. Daha dikkatli olmalıyız, ama yönetim de transferi göz ardı etmesin” dediler.
-----------
‘Çözüm arıyoruz’
Geçici transfer yasağıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, “Maalesef böyle bir durum var. Konuyu sorunu çözmek için TFF Yönetimi ile görüşüp halledeceğiz” dedi.
Üzgünüm
Bazı taraftarların nerden olduğu 110 bin TL ceza nedeniyle, Sakaryaspor’a gelen geçici transfer yasağını çözmek için hareket başladı. Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, “Evet böyle bir durum var. Bunu halletmek için de gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz” dedi. Aydın ayrıca, “Taraftarımız bu tür olayları önemsemiyor. Ben de ısrarla  gelen her cezanın önemli olduğunu söyledim, ama anlatamadık. Sonuçta bu durum ile karşı karşıya kaldık” dedi.
Dikkatli olalım
İkinci yarıda kendilerini 17 haftalık süreç gibi zor bir dönemin beklediğini söyleyen Aydın, “Çok dikkatli olmalıyız. Bu tür cezalarla karşı karşıya kalmamamız gerekir. Bu nedenle taraftarlarımızdan ikinci yarıda çok daha dikkatli olmalarını istiyorum ve özellikle tribünlerde otokontrol sistemine önem vermelerini kendilerinden bekliyorum” dedi.
İdmanda sırılsıklam oldular
Payas Belediyespor maçını kaybederek, kampta üst üste dördüncü hazırlık maçını da kazanamayan Sakaryasporlu futbolcular, dün sabah aşırı yağmur altında çalıştılar.
Maçın yorgunluğu ile hafif bir çalışma yapan futbolcular, şiddetli yağmur ile birlikte ağır zeminde ayakta durmaya çalıştılar. Bazı futbolcular ise dün sabahki antrenmanı kondisyon salonunda çalışarak geçirdiler. 
Berat Ali olmadı
  Sezon başında Sakaryaspor dan ayrılan ve Tavcşanlı Linyitspor’a giden ancak oradan da lisansını eline alarak serbest kalan Berat Ali’nin Sakaryaspor ile ilgili görüşmesi sonuçsuz kaldı.
   Yönetimin kendisine sunduğu teklifi beğenmeyen ve Çok az bulan Berat Ali “Görüşmelerin devam edeceğini ancak  istediği rakamın çok altında bir teklif olduğundan  olumsuz olarak baktığını söyledi.Başka kulüplerin listesinde  olduğunu söyleyen Genç futbolcunun görüşmeleri ise devam ediyor.
Hakan Aydın’ın gönlü de burada
Önceki sezon Sakaryaspor’a karşı mücadele eden ve sahamızda üç gol atarak hat-rick yapan Hakan Aydın’ın gönlü de Sakaryaspor’da.
Aradı
Yöneticileri arayarak Hakan Aydın’ı  öneren Menajer Recep Ali Gider, Sakaryaspor Yönetimi’nin bu futbolcunun transferine sıcak bakmadıklarını söyledi. “İyi bir santrafor. Sakarya kamuoyu da kendisini yakından tanıyor. 1993 doğumlu olan ve gol yollarının en etkili isimlerinden biri konumundaki Hakan Aydın’ın Düzyurtspor ile 2018’e kadar sözleşmesinin olduğu, ancak sözleşmesinde 3ncü Lig kulüplerinden birine gitmesi halinde bonservisini eline alacağı anlaşmada böyle bir maddenin konulduğu söylendi.
Teklif verildi bekliyoruz
Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, Kaleci Yavuz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın, tecrübeli kaleciye Kartalspor’un teklif verdiği, bu yüzden kendilerinin de sadece teklif verdiklerini ve beklemede olduklarını söyledi. Orhangazi Kulübü ile restleşen ve gitmeyi kafasına koyan Yavuz’un Sakarya’da oturması ise teklifi olumlu yönde düşüneceği söyleniyor.
Transferden notlar  Yönetim görüşüyor
Sakaryaspor Yönetimi, transfer görüşmelerine ağırlık verdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun, “Transfer yapılacak” şeklindeki açıklamasından sonra harekete geçen Başkan Aydın, 1961 Trabzonspor’da forma giyen Canik ile birlikte Kaleci Yavuz ve Düzyurtsporlu Hakan Aydın’ı da görüşme listesine aldılar.
İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, Semih Durmuş ile ilgili  yönetimin toplanacağı ve nihai kararı vereceği söyledi. İnegölspor Yönetimi’nin toplantısı, gazetemiz baskıya hazırlandığında devam ediyordu. Kararın ise dün gece geç saatlerde verilmesi bekleniyordu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar