Şampiyon; Defne


Şampiyon; Defne
Büyük çekişmenin yaşandığı Briç Ligi önceki gün sona erdi.
Son dönemde büyük potansiyele ulaşan Briçte Kış Ligi, önceki gün sonuçlandı. 10 takımın katılımıyla gerçekleşen müsabakalar büyük çekişmeye sahne olurken, ekiplerin ilk üçe girmek için verdikleri mücadele izlenmeye değerdi. Müsabakalar sonunda Defne şampiyon olurken, Ada Briç ikincilik, Hendekspor ise 3ncülük elde etti. Bu üç ekibimiz, ilimizi Bursa’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. Şampiyonanın tarihi daha sonra netleşecek.
Cevdet Güngör
Bu yılki Briç Kış Ligi’ne katılan tüm takımların başarılı olduğu dikkat çekerken, maçların yapıldığı Ada Briç Spor Kulübü Lokali’nde gerçekleşen ödül töreni de hayli keyifliydi. Törende konuşma yapan Briç İl Temsilcisi Cevdet Güngör; “Ligimizin çekişmeli olması bizi çok sevindirdi. Örneğin şampiyon olan Defnespor, son akşam maçlarında alt sıralardaki takımlara yenildi. Bu da kaliteyi gösteriyor. Ben ligimize katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Ligimizin briç sporuna yakışır bir olgunluk ve centilmenlik içinde geçmesi çok sevindirici” dedi.
  Briç Kış Ligi’nde şampiyon olan Defne’nin kupasını Vali Yardımcısı Recep Uzal verdi.Turnuvada 2ncilik elde eden Ada Briç, ödülünü Karasu’nun deneyimli briç üstatlarından Turan Kalay’dan aldı. Turnuvada 3ncü olma başarısı gösteren Hendek, Erkan Kılıç tarafından ödüllendirilirken  , Briç İl Temsilcisi Cevdet Güngör ise müsabakaların tümünü izleyen Mustafa Akbaş’a ‘En vefalı seyirci’ kupasını takdim etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar