Basketbolda yeni bir kulüp


Yeni kurulan Sakarya Basketbol Akademisi’nin çalışmaları devam ediyor. Miniklerin hırsları görülmeye değer
BASKETBOLA YENİ SOLUK
Orkun Işık ve Faruk Güdül’ün yönetiminde basketbolun inceliklerini öğrenen geleceğin yıldızları çok keyifli.
Serdivan: Salon sporlarında ilimizin en çok potansiyele sahip branşı olan basketbol, yeni kurulan Sakarya Basketbol Akademisi ile hareketlendi. Deneyimli Antrenörler Orkun Işık ve Faruk Güdül’ün nezaretinde, Serdivan’da yeni yapılan Sakarya Spor Salonu’nda çalışan minikler, hırsları ile dikkat çekiyorlar. Henüz yolun başında olduklarını belirten Orkun Işık; “Gittikçe güçleniyoruz. Sakarya basketboluna yeni isimler kazandırmak için işe alt yapıdan başladık. Gösterilen ilgiden memnunuz” ifadelerini kullandı.
Yönetim: Sakarya Basketbol Akademisi’nin yönetimi de oldukça güçlü. Orkun Işık ve Faruk Güdül’ün yanı sıra Serkan Işık, Levent Başyazıcı, Sadullah Güneş, Osman Soydan, Fatih Demir ve Mehmet Bilmez’in bulunduğu yönetimin ilk mesajı; “Tüm velilerimiz de kulübümüzün doğal üyesidir. Sakarya’da basketbol bizim işimiz” şeklinde oldu. 
İdmanlar sürüyor
Sakarya Basketbol Akademisi’nin alt yapısını güçlendirmekle işe başlayan Orkun Işık ve Faruk Güdül, miniklere basketbolun inceliklerini öğretiyor. Miniklerin çalışmalardaki hırsları dikkat çekici. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar