Sakaryaspor yönetimi 4 isimle anlaştı


Sakaryaspor yönetimi 4 isimle anlaştı
Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, 4 isimle prensipte anlaştıklarını ancak lisans yasağı nedeniyle henüz lisans çıkaramadıklarını söyledi.
Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, yönetim kurulu ile dün bir basın toplantısı düzenledi. Aydın, yaptığı konuşmada ; Devre arası Antalya kampımızı bitirdik. Pazar günü saat 15.00’da takımımız toplanıyor. Hazırlık maçları sonuç olarak iyi geçmedi ancak lig maçları iyi olacak. Umut Pusat ve Gökhan Şen ile sözleşme imzaladık. Keçiören’den de Buğrahan Pazar günü Rüstemler’e gelecek. Bunun dışında Almanya’dan Mustafa Akgül isimli bir gurbetçi oyuncumuzla da sözleşme imzaladık. Yine aynı şekilde kaleci Yavuz da Pazar günü bizimle olacak. Devre arasında 4 tane transfer yaptık. 5 olur mu bilmiyorum ama olabilir.

Takımın şu anlık durumundan memnunum. Ligin ikinci yarısının ilk maçı da burada oynanacak. Sakaryaspor olarak avantajlı konumdayız. İhtiyaçlarımızı giderdik. Şimdi önümüzde 3 aylık bir süreç var. Bu süre içinde işimizi ciddiyetle yaparsak hedefe ulaşmakta sıkıntı çekmeyiz. Şuan da Sakaryaspor ligdeki 17 takımın olmak istediği yerde.

Sakaryaspor’un futbolcu borcu ile ilgili bir transfer yasağı yok. Sözleşme imzalamak konusunda yine bir sıkıntımız yok. Sadece TFF’ye 110 bin TL’lik bir borcumuz var. Bunu ödemememiz durumunda lisans çıkaramıyoruz. Ama bunu da aşacağız. Önümüzdeki hafta Federasyon yetkilileri ile görüşme yapacağız. Bu sorunu aşacağız. Birçok kez taraftara uyarılarda bulunduk. Sakaryaspor’a zarar verecek hareketlerden kaçınmalarını söyledik. Şimdi icra işlemi başlattık. Sakaryaspor’a zarar verenler bedelini ödeyecek. Şimdilik 10 kişiye icra açtık. Bu hoş bir uygulama değil ama kimse kusura bakmayacak.



Gökhan Yazıcı ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladık. Gökhan artık Sakaryaspor’un kiralık oyuncusu değil. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar