Kuzeyde buluştular


Kuzeyde buluştular
20 Ocak Salı günü yapılacak olan Sakarya ASKF Olağanüstü Genel Kurul’da adaylar Kuzey Bölgesi Kulüp delegelerinin nabzını yoklamaya devam ediyorlar.
“Görüntü olsun” diye değil
Pazar günü ASKF adayı Sinan Panta, Karasu’da yaptığı toplantıda; “Ben görüntü olsun diye aday değilim. Projelerim var. Yapılacak olan genel kurulda delegelerin tercihi olursam, ASKF olarak tüm kulüplerimizin yüzü gülecektir” diye konuştu.
Ekibine güveniyor
Başkan adaylarından Sinan Panta  ve ekibi, 15 gündür köy-köy, ilçe-ilçe geziyor. Yoğun ilgi ve alakayla karşılaşan Panta ve ekibi, bu seçimi ezici bir üstünlükle alacağına inanıyor.
“Kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan başkanlıkta Yılmaz Kuzey ile Yaşar Zımba çekişir havası gerçeği yansıtmamaktadır” diyen Sinan Panta ve ekibi, “Şu ilçe ‘Kuzey’ demiş, bu ilçe ‘Zımba’ demiş haberleri gerçek dışıdır. Bu haberlerden kulüplerimiz rahatsızdır. Kulüplerimiz siyasi baskıdan da oldukça rahatsız. Tek istenilen, sporun başına geçecek kişiyi spor adamları belirlesin siyasiler. 100’e yakın kulüple görüşen Sinan Panta, projelerine, heyecanına ve azmine güveniyor. Sporun içinden, çekirdekten yetişme bir spor adamı olan Panta’ya büyük destek var.
Ahmet Soğuk tercihini açıkladı
Cumartesi günü Ferizli kulüp delegeleri ile buluşan Yılmaz Kuzey, projelerini anlatırken; “Biz rahmetli Kama’nın mirasçısı değil, ölümünden bugüne yaptığımız icraat için adayız” dedi. Toplantıda, Ferizlispor delegesi olan Belediye Başkanı Ahmet Soğuk; “Malumunuz ben bir siyasetçi olarak tarafsızım. Ancak kulüplerimizin almış olduğu karara uyarak, yönümü arkadaşların tercihinden yana kullanırım” dedi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar