Hafta sonu misafirleri


Başkan Yılmazer’in Hafta sonu Misafirleri Vardı…

            Haftasonu yapılan Geyve Kadın Kolları kongresi sonrasında Sapanca NaturköyRestaurant da gelen Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Şentop, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Gülay Samancı,Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer’in misafiri oldu.
            Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Şentop, Konya Milletvekilimiz Sayın Gülay Samancı hanımefendi, Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz Bey, İl Başkanımız Sayın Recep Uncuoğlu Bey ve ekibini ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer milletvekillerine Sapanca’da ki sorunlar ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler ile ilgili bilgiler verdi.

             Genel Başkan Yardımcısı Şentop ve Milletvekilleri, Sapanca’yı çok beğendiklerini, Başkan Yılmazer’in çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ve gerçekleştirmek istedikleri projelerin destekçisi olacaklarını ifade ederek misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar