Büyükşehir coşturdu


Büyükşehir coşturdu
15nci sınavına Atatürk Spor Salonu’nda çıkan temsilcimiz, farklı galibiyetle zirve inadını sürdürdü
Basketbol tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği karşılaşma, renkli görüntülere sahne oldu.
Salonda yer yok
Türkiye Basketbol 2nci Ligi’ndeki temsilcimiz Sakarya Büyükşehir Belediyespor, 15nci maçını önceki akşam oynadı. Atatürk Spor Salonu’nun tıklım tıklım dolduğu karşılaşmada İstanbul DSİspor’u konuk eden ekibimiz, 77-64’lük galibiyetle zirve yolunda önemli bir virajı geçti. Darius Dunn’ın 25, Franklin Hassel’in ise 15 sayı attığı maçta müthiş bir performans sergileyen Büyükşehir’li oyuncular uzun süre alkışlandılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nın da izlediği maça tanıklık eden aileler, keyifli bir cumartesi akşamı geçirdiler.  
İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Büyükşehir Basketbol Takımı’nın yöneticileri ile birlikte sevinç tablosu çizdi.Tribünleri dolduran aileler çok mutluydular. Sağlık görevlilerinin yerlerini aldıkları maçta dikkat çeken bir diğer isim, Büyükşehir’in yeni transferi Kevin Kaspar’dı. Kaspar maçı tribünden izledi  İlimizde kamp yapan Türkiye Bayan Karate Milli Takımı, basketbolcuları tebrik etti 
Tatangalar    tribünde
Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı’nın önceki akşam çıktığı maçta Tatangalar da hazır bulundu. Her zamanki yerlerini alan Sakaryaspor’un cefakar taraftarları, tezahüratları ile yeri-göğü inleterek desteklerini esirgemediler. Bu büyük destek galibiyetle sonuçlandı.
Darius Dunn, maç sonunda büyük ilgi gördü. Minik ve genç basketbol tutkunları, Dunn ile öz çekim yaptırdılar. Franklin Hassel ve Darius Dunn’ın aileleri, tribündeki yerlerini alarak Büyükşehir’e destek verdiler Engelli sporseverlerin kendilerine ayrılan yerden izledikleri karşılaşmaya tanıklık edenler arasında, Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un yıldız takımı oyuncuları da vardı  Atatürk Spor Salonu’nun kantin işletmecisi Gürkan Dönmez, satışlardan memnundu. Bu arada Büyükşehir’in kaşkolları da satışa çıktı 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Basketbol Şube Başkanı Akgün Altuğ ile birlikte izlediği maçta sergilenen oyunu çok beğendi. Çoluk-çocuk, bay-bayan, küçük-büyük çok sayıda basketbol tutkununun buluştuğu tribünlerde renkli görüntüler vardı.
Ailelerin keyifli bir cumartesi akşamı geçirdikleri karşılaşmayı kazanan Büyükşehir herkesi coşturdu. Bu arada Tatangalar’ın alt yapısındaki genç taraftarlar  , maç sonu çok mutluydular.
Sakarya B.Ş.: 77 İstanbul DSİ: 64
Hakemler: A.Taner İbin*** A.Tuğrul Ünlütürk*** Metehan Çelik***
Sakarya Büyükşehir Belediyespor: Doğukan*** Hadi*** Yiğitcan*** Melih Yıldız*** Dunn**** (Hassel**** Olcay** M.Kadir*** Melih Sevda** Onur Cumhur**)
Antrenör: Mustafa Derin
İstanbul DSİSpor: Romana** Erdal** Mehmet** Kamil** Soner** (Mert** Alpaslan** Hasan** Musa** M.Ziya** Mete**)
Antrenör: Erkan Kaplanoğlu
Periyotlar: 25-16, 17-7, 18-26 ve 17-15. (Sakarya B.Ş.B.) 

Yorum Gönder

0 Yorumlar