Başkan Güreşçileri ağırladı

Pamukova Güreş İhtisas Kulübü sporcuları ve kulüp antrenörü Mehmet Atmaca Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser'i makamında ziyaret etti.

Sporcular Başkan Keser'e Teşekkür Etti

Pamukova'da birçok milli sporcu ve dünya şampiyonlarının yetiştirildiği Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Başkanı Cevat Keser'i makamında ziyaret ederek kendilerine gösterdikleri destek için teşekkür ettiler.

Sporcular başarılarında Başkan Cevat Keser'in göstermiş olduğu maddi ve manevi desteğin büyük bir önem arz ettiğini söyleyerek gelecekte yapacakları başarılarda da bu destekleri hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getirdiler.

Başkan Keser " Spor ve Sporcunun Her Zaman Yanındayım "

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser sporculara " Sizler bizim gururumuz ve geleceğimizsiniz. Türkiye'de birçok kez Pamukova'nın adını gururla temsil etmeniz bizler için onurdur. Dünya şampiyonalarında şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Sizlere karşı maddi ve manevi olarak imkanlarımız dahilinde her zaman desteğimiz sürecektir. Sizler spor yaparak zeki ve çevik bir sporcu olurken, aynı zamanda da kötü alışkanlıklardan da uzak duruyorsunuz. Ahlaklı, zeki ve çevik sporcular olarak sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum " dedi.






Haber Kaynağı: PamukovaMedya

Yorum Gönder

0 Yorumlar