Adaylar turluyor


20 Ocak’ta ilk oturumu gerçekleşecek olan ASKF seçimleri öncesi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Adaylar turluyor
İlçelerdeki kulüplere projelerini anlatıyorlar.
Kuzey: Sonucu merakla beklenen Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Olağanüstü Kongresi öncesi adayların ziyaretleri sürüyor. Bu doğrultuda mevcut Başkan Yılmaz Kuzey, önceki gün Geyve’deydi. Geyve Safibey Spor Kulübü Kurucu Başkanı Sabri Bölükbaş’ın organize ettiği toplantıda Kızılkayaspor, Alifuatpaşaspor, Geyve Safibeyspor, Bağlarbaşıspor, Bayatspor, Karaçamspor ve Boğazköyspor’un yetkilileri hazır bulundu.
Destek: Yılmaz Kuzey’i, arkadaşları Tacettin Öztürk, Sabri Bölükbaş, İslam Bozkurt, Erdal Yıldırım, Cavit Yılmaz, Engin Sezgin, Recep Erbaş ve Hayri Çolakoğlu da yalnız bırakmadı. Başkan Kuzey, Geyvelilere ‘2015 yılında sentetik saha yapılacak’ sözünü verdi.
---
Karasu’ya gitti
ASKF başkan adaylarından Zeki Öztürk dün Karasu’daydı. Buradaki kulüplerin yetkilileri ile bir araya gelen Öztürk, projelerini anlatarak destek istedi.
---
  ASKF’nin bir diğer başkan adayı olan Sinan Panta, önceki gün Akyazı’ya, dün de Karasu’ya giderek kulüpleri ziyaret etti.
---
Gözler Hakan Yazıcı’da

ASKF Başkanlığı için adaylığı gündeme gelen As Arifiyespor As Başkanı Hakan Yazıcı’nın da net açıklamayı bugün yapması bekleniyor. Arifiye’de esnaflık yapan, aynı zamanda Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunu olan Yazıcı’nın bugün toplantı yaparak projelerini açıklayacağı öğrenildi.   

Yorum Gönder

0 Yorumlar