27 yıl sonra buluştular


Ozanlar Lisesi’nin Mezunları
27 Yıl sonra bir araya geldi

Aynı sınıfta okuyan Sakarya Ozanlar Lisesi’nin Mezunları; o yıllar derslerine giren öğretmenlerinin de katılımıyla aradan geçen 27 yıl sonra buluştu.

Eski günleri yad ettiler
Sakarya Ozanlar Lisesi’nin 88-89 yılı Mezunları, Picasso Garden’da düzenledikleri kahvaltı organizasyonuyla, 27 yıl sonra hep birlikte bir araya gelerek, hem eski günleri yad etti, hem de o yılları yaşadıkları tatlı acı anılarını bir kez daha hatırlayarak, duygulu ve neşeli bir nostalji havası yaşadı. Zaman zaman tekli olarak bir araya gelen ve birbirlerini hiç unutmayan sınıf arkadaşlar, ailelerinin de katılımıyla düzenledikleri toplu buluşmayla, kaynaşmayı sağladı. Birbirleriyle hatıra fotoğrafı çektiren arkadaşlar, iletişim bilgilerini de alarak, tekrar buluşmak için birbirleriyle sözleşti.

Öğretmen ve ailelerde katıldı
O yıllar derslerine giren Coğrafya Öğretmeni Altan Balcıoğlu, Matematik Öğretmeni Aysel Özdoğan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ayten Poshor Kan’ında aralarında bulunduğu buluşmaya öğrencilerden; Yasemin Soyhan, Melike Yağız Yazıcı, Ahmet Yazıcı, Münevver Yağız, Vildan Soyhan, Feridun Gürpınar, Nihal Fidan, Sabriye Birinci, Aslı Oğuz Sarıkaya, İsmail Erdem, Mustafa Yanbul, Aydın Yapıcıoğlu, Cem Çelebi, Muhittin Yazgan, Osman Nane, Dilek Meral, Emel Ulu, Ebru Şen, Nigar Keskin Başar, Salih Zeki Çiftçi, Yeşim Özdoğan ve ile aileleri katıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar