Yerel Yönetimler Toplantısı


Yerel Yönetimler Toplantısı
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, yerel  yönetimlerdeki verimliliğinin artırılması için çalışmalarını hızlandırıldığı belirtildi. Bu  kapsamda 6 farklı bölgede toplantılar yapmayı planlayan Yerel Yönetimler  Başkanlığı, bölge toplantılarının ikincisini bugün İstanbul'da düzenlendi.
Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ak Parti Genel  Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün yanı sıra Balıkesir, Bursa, İstanbul, Kocaeli,  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanları, Bilecik, Bolu, Düzce Belediye Başkanları ile  14 ilin (Balıkesir, Bilecik, Bursa, Bolu, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul,  Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova) Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekilleri, İl Genel Meclis Başkanvekilleri, İlçe  Belediye Başkanları, İl Yerel Yönetimler Başkanları ve Kadın, Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanları katıldı.
 Toplantıda, belediyeler arası bilgi ve tecrübe paylaşımı, AK Parti'nin şehircilik anlayışı ile yerel yönetimlerdeki usul ve esaslara ilişkin konuların ele alındığı ifade  edildi.

Yerel yönetimler toplantısına katılan Karasu belediye başkanı Mehmet İSPİROĞLU yaptığı açıklamada 'Göreve geldiğimiz günden itibaren Karasu için  yapılacak her hizmetin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini dile getirdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar