Ucuz Tur şirketlerine dikkat




Kadir GENÇ: “TÜRSAB üyesi olman turlara rağbet etmeyin”

Serdar SARI: “Ucuz diye yapılan turlar hem kaçak, hem sigortasızdır”

TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu, Bölgesel toplantısını bu ay Sakarya’da gerçekleştirdi. Kaçak Gezi ve Turların konu olduğu toplantıda önemli kararlar alındı.

Sakarya'da faaliyet gösteren TÜRSAB üyesi acenteler ile
Kısa adı Yedigöller BYK olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne bağlı (TÜRSAB) Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bolu illerini kapsayan Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Kadir Genç Başkanlığı’nda Sakarya’da biraraya geldi. TÜRSAB Yedigöller BYK’nin Sakarya Temsilcilisi Serdar Sarı ve Ali Bakırtaş’ın ev sahipliğinde Köfteci İsmail’de Sakarya'da faaliyet gösteren TÜRSAB üyesi turizm seyahat acenteleri ile gerçekleşen toplantının ana konusu ise Kaçak (korsan) Gezi ve Turlar oldu.

Kaçak turlarla gezilere gidenler yandı
Kaçak gezi ve turları nasıl engel olunacağının tartışıldığı toplantıda, Sakarya’yı ve bölgeyi ulusal ve uluslararası alanda ön plana nasıl tanıtılacağı, kamu ve özel sektörün Turizm ve seyahat acenteleri ile gezi - tur organize etmeleri ve uçak bileti almaları gerektiği konusunda görüşmeler yapıldı. TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç ile Sakarya Temsilcileri Serdar Sarı ve Ali Bakırtaş; korsan ve acentesiz gezi ve kültür turu yapanlara 6000₺ para cezası ile 6 Ay hapis cezası geleceğini, korsan gezi ve turlara katılan vatandaşlara da 1750₺ TL ceza kesileceğini bir kez daha hatırlattı.
,
Katılan Acenteler
Toplantıya; Altıntaşlar Turizm’den Ali Yılmaz, AYT Turizm’den Gül Polat, Ayada Turizm’den Alper Fevzi Altay, ADR Turizm’den Erkan Aygın, Çelen Turizm’den Hilal Köse ve Zehra Dirim, Giba Turizm’den Serdar Sarı, Heykel Turizm’den Ruhi Karaalp, Kurtlar Turizm’den Cafer Kurt, Adapasar Turizm’den Serhat Ertuğrul Başer, Fuad Turizm’den Murat Tandoğan, Tafi Turizm’den Ali Bakırtaş, Grand Evin Turizm’den Serap Öztürk, Toprak Turizm’den Mehmet Sönmez, Tafi Turizm’den Murat Kaplan, Akarslanlar Turizm’den Cüneyt Alemdar, Gönültaş Turizm’den Eyüp Aksoy, Andante Turizm’den Hüseyin Demir, Mival Turizm’den Yusuf Taşhan,  Bolu Kınacı Turizm’den Muhsin Kınacı, Çubukçu Turizm’den Murat Yapan, Sakarya Turizm’den Vildan Ağırbaş Tarakçı, Pekeller Turizm’den Sercan Pekel, Tuzgölü Turizm’den Kadir Genç, Gürkan Turizm’den Recep Topal ve Ay Ada Turizm’den Özcan Balaban katıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar