Sakaryaspor lider bitirdi


Spor Toto 3. Ligin 17’nci haftasında bugün temsilcimiz Sakaryaspor kendi sahasında Orhangazispor ile karşı karşıya geldi.
Spor Toto 3. Ligin 17’nci haftasında kendi sahasında Orhangazispor’u ağırlayan yeşil-siyahlı temsilcimiz bir maçtan daha beraberlikle ayrıldı. Müsabakada son derece kötü bir performans sergileyen yeşil-siyahlılar, 1-0 geriye düştükleri maçın 90+5’nci dakikasında eşitliği yakalayarak 1 puanı son anda kurtardı. Maçın 18’nci dakikasında Barış ile 1-0 öne geçen Orhangazispor, devreyi bu skorla kapatırken ortaya koyduğu performansla oldukça beğeni kazandı.
Sakaryaspor her iki devrede de kendisinden beklenmeyecek kadar kötü bir performans sergilerken, ikinci yarıda taraftarının da itici gücü ile rakip üzerinde biraz daha baskı kurdu. Müsabakanın son anlarına doğru oldukça fazla adamla rakip ceza sahasına yüklenen ekibimiz 90+5’te Abdulkadir’in attığı golle skoru eşitledi. Maç bu skorla biterken, ekibimiz son 4 haftadaki puan kaybını 9’a çıkarmış oldu. Son 4 haftada galibiyet elde edemeyen Sakaryaspor yine de ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamayı başardı.
HAKEMLER: Ümit Öztürk*, Kamil Çetin*, Harun Öztekin*
SAKARYASPOR: Cüneyt*, Cihan* (Dk. 73 Volkan Çekiç*), Özgür**, Abdulkadir**, Burak Göksel**, Burak Bekaroğlu*, Sertaç*, Mert* (Dk. 65 Arda*), Güven* (Dk. 71 Hamza Ok*), Levent*, Gökhan Yazıcı*
ORHANGAZİ: Yavuz**, Mustafa Can**, Tunahan**, Barış***, Hicabi** (Dk. 90 Yusuf Akbulut?), Mesut**, Süleyman**, Mahir**, Abdulkerim** (Dk. 89 Kerem Kaya?), Yusuf Efil**, Hasan**
SARI KARTLAR: Dk.36 Süleyman (Orhangazi), Dk. 37 Abdulkadir, Dk. 76 Özgür, Dk. 90 Gökhan Yazıcı (Sakaryaspor)
GOLLER: Dk. 18 Barış Çiçek (Orhangazi), Dk. 90+5 Abdulkadir (Sakaryaspor)
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk. 17 Sol kanattan Burak Göksel ile gelişen Sakaryaspor atağında içeriye çevrilen topa ön direkte Gökhan Yazıcı vurdu top kalecide kaldı.
Dk. 18 Orta alandan gelişen Orhangazi atağında Barış Çiçek takım arkadaşı ile girdiği verkaç sonrası ceza sahası dışından sert bir şutla topu ağlara yolladı.
Dk. 73 Sakaryaspor'un sağdan kullandığı taç atışında topla buluşan Arda şık hareketlerle ceza sahası içine sokuldu. Arda'nın sert şutunda top yan ağlarda kaldı.
Dk. 85 Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası içinde çaprazda topla buluşan Hamza Ok'un şutunda top direkten oyun alanına döndü.
Dk. 90+5 Sakaryaspor'da Volkan'ın sağ kanattan ortasına ceza sahası içinde Abdulkadir kafayı vurdu ve Gooollllll!

Yorum Gönder

0 Yorumlar