Merve Kavakçıyı dinlediler


Merve Kavakçı’yı dinlediler
AK Parti Hendek İlçe Başkan Adayı, Hendek Kurucu Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kavakçı 21. Dönem Milletvekili Merve Kavakçı’nın verdiği konferansa dinleyici olarak katıldı.

Ahmet Kavakçı, Dr. Merve Kavakçı’nın İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Kulübü tarafından düzenlenen "Türkiye'de Özgürlük Serüveni' konulu konferansını eşi Havva Kavakçı ve ablası Emine KavakçıTosun ile birlikte dinledi.

Dr. Merve Kavakçı, konferansta TBMM'de ant içme törenine başörtülü geldiği için meclisten çıkarılmasına neden olaylar ve sonrasında yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk vatandaşlığından çıkarıldıktan sonra ABD'ye yerleşmek zorunda kaldığını ifade eden Merve Kavakçı, George Washington Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğretim üyeliği yaptığı sırada Türkiye'de başörtüsü sorununun çözümü adına yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ahmet Kavakçı, ablası ve eşi ile birlikte katıldığı İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirilen Türkiye'de Özgürlük Serüveni adlı konferansın konuşmacısı ve başörtüsünün sembol ismi Merve Kavakçı ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar