Meclis Üyeleriyle Muhtarlar Yenişemedi


Meclis Üyeleriyle Muhtarlar Yenişemedi
Adapazarı Belediyesi tarafından geleneksel olarak  düzenlenen "Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası" kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Yazlıkta bulunan halı sahasında  Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarının maçıyla turnuva başladı.Turnuvanın başlama vuruşunu Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç , Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ve Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem yaptı.
Çocukları spora teşvik için düzenlenen turnuvada çekişmeli geçen maçta kazanan çıkmadı.Centilmenlik havasında geçen maç 6-6 bitti.Muhtarlar takımının etkili futbolun karşısında kalesinde devleşen Osman Nuri Eker mağlubiyeti engelledi.Bu güzel maçı Sakarya  Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu , muhtarlar ve belediye personeli ilgiyle  izledi.
 "HER ZAMAN DESTEKÇİYİZ"
Genç yaşta spora yönelen kişilerin gelecek yıllarda her zaman üst makamlara geldiğini belirten Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer,”Gerçekten desteklediğimiz güzel bir proje, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı küçük yaşta spora yönlendirmek suretiyle sportif faaliyet gerçekleştirme imkânı yakalamış olduk. Spor yapan çocuklarımızın gelecek hayatında önemli makamlarda yer aldıklarını görüyoruz. Sporla uğraşan gençler her zaman başarıyı yakalıyor.Bizler her daim spora ve sporcuya destek veren bir belediyecilik anlayış ile çalışıyoruz.” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar