Federasyondan SAÜ Vakfı Lisesine ziyaret


Cami Federasyonu’ndan SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi’ne ziyaret

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak; beraberindeki Yönetim, Denetim ve Disiplin kurulu üyeleriyle birlikte Üniversite yerleştirme başarısı yüksek olan SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy’u ziyaret etti.

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu, Recep Kıyak yaptıkları bir takım ziyaret çerçevesinde önceki günde Üniversite yerleştirme başarısı yüksek olan Sakarya Üniversitesi Vakfı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette; Sakarya’nın ilk Özel Okulu "Özel Sakarya Ortaokulu" Kurucusu Şemsettin Trabzon, Yenikent Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ile Adapazarı Karaosman Camii Hizmet Derneği Başkanı Hüseyin Acar yer aldı.

Okulun değerler eğitimi
Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya’nın genç ve hızlı müdürlerinden “Değerler eğitiminde sınıf isimleri ve çalışmaları ile göz dolduran SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi’nin Müdürü Yunus Emre Ersoy; okulun değerler eğitimi ile ilgili bilgi vererek; “Konuyla ilgili özellikle başkanımızın, bizleri ziyaretinde edindiğimiz olumlu edinimlerde bize ufuk açtı” dedi.

Örnek bir eğitim ve örnek bir okul
Yapılan çalışmaların, özellikle her öğrencinin yıl sonu değerleri ile ilgili konu belirleyip çalışma yapmasının teşvik edildiği kurumun çalışmalarının örnek olduğu ifade eden Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, başarılı çalışmalarından dolayı SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy’u tebrik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar