Taraftar yarın sabah gidecek


----------------------------
İki otobüs buldular, arttırmak için mücadele ediyorlar
----------------
Taraftar yarın sabah gidecek
Sandıklı deplasmanı için özellikle il dışında olan Sakaryalılar’dan, il içindekilere varana kadar telefon trafiği kuran, ancak aradıkları hiç kimseden cevap alamayan tribün liderlerine, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile iş adamı Tuncay Şimşek otobüs verdi.
Araç sayısını arttırmak isteyen taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümü doldurmak istiyorlar.
                          

---------------------
Liderin ensesinde boza pişirmeye niyetli olan Sakaryaspor, yarınki maçı kazanıp liderlik koltuğuna oturmak istiyor
------------
Son 4 maçta
10 puan alan
futbolcular
5nci maçın
peşine düştü
----------------
Sandık’ın kilidini
açmaya gidiyoruz
Sandıklı maçının hazırlıklarını tamamlayan Sakaryasporlu futbolcular, liderlik koltuğuna oturmak için yarın saat 13.30’da Sandıklıspor’un karşısına çıkacaklar. Zorlu maçı Samsun Bölgesi’nden Gökhan Bulut yönetecek.
Korku saldı
Son dört maçtan 10 puan toplayan ve rakiplerine korku salan Yeşil-Siyahlılar, lider Ayvalıkgücü’nün ensesinde boza pişirmeye hazırlanıyor. Yarın Sandıklı’da sahaya çıkacak olan Sakaryaspor, hem rakibini yenmeye çalışacak, hem de lider Ayvalıkgücü’nün puan kaybetmesini bekleyecek.
Bu sabah hafif bir çalışma yapacak olan Yeşil-Siyahlılar, öğlen yemeğini yedikten sonra Afyon’a hareket edecekler.
        
--------------------
Hakemler açıklandı
Merkez Hakem Komitesi (MHK), 3ncü Lig 3. Grup maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre yarın Sandıklı İlçe Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak Sandıklıspor-Sakaryaspor maçını Samsun Bölgesi’nden Gökhan Bulut yönetecek. Bulut’un yardımcılıklarını ise Tolga Bakal ve Cemal Alpay yapacak.
-------------------

Plan tutmalı
Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, sezon başında çizilen yol haritasında sapma olmadığını söyledi. Özellikle Sakaryaspor’a gelir konusunda önemli adımlar attıklarını, şampiyonluk yolunda da emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Aydın, “Taraftarımız bize destek çıkıyor. Özellikle mesaj hattına ilgi artıyor. Aidatlar da toplanıyor. Amacımız Sakaryaspor’un geleceğini teminat altına almaktır. Biz bunun mücadelesini verirken futbolcularımız da sahada şampiyonluk çabası gösteriyorlar. Onlar sahada, biz ise saha dışında çalışıyoruz. Lig sonunda da inşallah hedefimize ulaşmış olacağız” dedi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar