5 sporcu milli takımlarda


Karatede önce genç sonra büyüklerde Milli heyecan yaşayacağız. Tüm camia Ay-Yıldızlı ekiplerimiz için dua ediyor
         KALBİMİZ SİZLERLE
İlimizden 5 sporcu milli takımlarda.
         Dünya ve Avrupa çapında ülkemize sayısız başarı getiren Karate Milli Takımlarımız, yine önemli sınavlardan geçecek. Bunların ilki, genç Bayan Karate Milli Takımı ile olacak. Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına katılacak olan ekibimizde, Hendek Belediye Karate Takımından Büşra Tosun, Nurcan Çiçek ve Emine Göçlü bulunuyor. İkinci milli sınavımız ise Mart ayında Büyüklerde olacak. Önceki gün, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile İstanbul’da kahvaltı yapan Büyükler Karate Milli Takımı, 50nci Avrupa Karate Şampiyonasında ter dökecek.
  Sakarya Büyükşehir Belediyespor’lu Enes Erkan ve Şeyda Burucu’nun da bulunduğu Büyükler Karate Milli Takımı, Mart ayında İstanbul’da yapılacak 50nci Avrupa Karate Şampiyonasına hazırlanıyor.
 Hareket
              YARIN
4-6 Şubat tarihleri arasında İsviçre’de yapılacak 42nci Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına katılacak olan Genç Bayanlar Milli Takımının yaklaşık 2 aydır ilimizde yaptığı kamp sona eriyor. Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık’ın Teknik Heyette, karatecileri Büşra Tosun, Nurcan Çiçek ve Emine Göçlü’nün ise sporcular arasında bulunduğu milliler, yarın sabah Zürih’e uçacaklar.    
---
Başkan’dan Ziyaret var

         Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, geçtiğimiz hafta ilimizde yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına desteklerinden dolayı Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti. Başkan Delihasan, Federasyon Başkan Vekili Meydan Kobaş, Yönetim Kurulu üyesi Orhan Bayraktar, İl Temsilcisi Aykut Duman ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Salih Koşu’nun da katıldığı ziyarette Vali Coş’a teşekkür etti. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar