Ordinaryüs Profesör Ziyaret Etti


Ordinaryüs Profesör Marat T. Aznabaev  
Profesör  Dr. Gürsoy Alagöz’ü Ziyaret Etti

Rusya Federasyonu’nun önde gelen göz hekimlerinden, Rusya Oftomoloji Cemiyeti Başkanlığı Divan Üyesi , Başkurt Devlet Tıp Üniversitesinin Göz Hekimliği Anabilim Dalı Fahri Başkanı ve Araştırma Enstitüsü Başkanı , Başkurtistan Cumhuriyeti Bilimler Akademisinin Üyesi ,eski milletvekili ve Ordinaryüs Profesör Doktor Marat T. Aznabaev, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Kliniği Başkanlığı görevini Uzun zamandır başarıyla yürüten Profesör Doktor Gürsoy Alagöz’ü makamında ziyaret etti.
Sakarya Merkez Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Çalışma prensipleri ve klinik düzenleri ile ilgili detaylı görüşler tartışıldı. Ordünaryus Profesör Sakarya Göz Hastalıkları Kliniğinin bulunduğu çalışma sistemi ve bilimsel faaliyetlerinin üst seviyede olduğunu belirtti. Ordinaryüs Profesör Marat T. Aznabaev Göz Servisinin şehir merkezinden Korucuk’a taşınmasına bir anlam veremediğini belirterek bana göre yanlış bir uygulama dedi. Prof. Dr. Gürsoy Alagöz ise Rusya fedarasyonunda göz hastalıkları alanında yıllardan beri son derece etkili bir konumda bulunan Sayın Aznabaevin soydaşımız olmasından gurur duyduğunu, bu düzeyde uluslararası üne sahip bir hocanın özel olarak kliniğimizi ziyarete gelmesinden ve deyerli fikirlerinden istifade etmesinden duyduğu mutluluğu belirtti. Uzun zamandır tanıştıklarını belirten Alagöz sayın Hocamızın bizi tekrar şereflendireceğini umuyoruz, bizde inşallah kendilerini en kısa zamande ziyeret edeceğiz dedi.
Ziyarette  hastane doktorlarından Opr. Dr. Emine Doğan, Opr. Dr. Burçin Çakır, Opr. Dr. Sibel Alişan, Opr. Funda Ebru Önmez, Opr. Dr. Erkan Çelik ve  Sorumlu Hemşire Bilgen Bilgin de yer aldılar.


Yorum Gönder

0 Yorumlar