BALlı pazar



Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10ncu grupta 9ncu hafta maçlarının tamamı bugün oynanacak.
BALlı Pazar

Serdivanspor evinde Eskişehir Sağlıkspor’u konuk ederken, Karasuspor Dumlupınar Üniversitesi, Arifye Kalaycıspor ise Düzcespor deplasmanına gidecek.
Serdivan moralli
         BAL 10ncu grupta heyecan fırtınası dinmek bilmiyor. 19ncu hafta maçlarının tamamı bugün oynanıyor. Temsilcilerimizden Serdivanspor evinde Eskişehir Sağlıkspor’u ağırlayacak. Saat 13:30’da maçta Bahri Beytekin, Alper Güner ve İhsan Öncü hakem Baha Karaçalı ise gözlemci olarak görev yapacak. Serdivanspor 15 puanla lig’de dördüncü sırada bulunurken rakibi Sağlıkspor ise 4 puanla sondan 3ncü sırada bulunuyor.
Kalaycı Düzce’de
         Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Arifiye Kalaycıspor , Mustafa Özbey antrenörüğünde , üst sıralarda yer almak istiyor.  9 haftada 10 puan toplayan Arifiye Kalaycıspor, bugün Düzcespor deplasmanına gidiyor. Düzce 18 Temmuz Stadında saat 13:30’da başlayacak olan müsabakayı Ahmet Aytaç Özçelik, Hasan Hüseyin Sivri ve Şule Özkılıç Taş yönetecek.
Maç Dumlupınar’da
         Geçtiğimiz hafta evinde şok bir yenilgi alan Karasuspor , bugün Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile karşılaşacak. Dumlupınar Sahasında saat 13:30’da oynanacak olan müsabakayı Mert Bardakçı, Mustafa Kekeçdil, Mustafa Onur Özgenç yönetecek. Karasuspor 13 puanla lig’de 6ncı sırada bulunuyor. Rakibi Dumlupınar Üniversitesi Spor Kulübü ise 11 punda yer alıyor.

BAL’Da 8nci Haftanın Sonuçları
Kütahyaspor: 0 –Düzcespor: 0
İst.Sultangazi: 3 -Eskişehir Demir: 3
Arifiye Kalaycı: 3 -Bolu Kıbrısçık: 0
Düzce Beyköy Bld.: 0-Serdivanspor: 1
Esk.Sağlık: 1-K.Dumlupınar Üniv. : 2
Karasuspor: 1-İst.Avcılar Bld.: 2
İst.Çıksalın :0 - İst.Dikilitaş : 0

Yorum Gönder

0 Yorumlar