Arifiyespor sevindi

Karasu Aziziye maçtaki ilk ve son golü attı, ancak 2 gol puan için yetmedi
Arifiyespor sevindi
Süper Lig’de kalma hesapları yapan Karasu Aziziyespor, seyircisi önünde Arifiyespor’a farklı yenildi.
Önceki gün Karasu Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Arifiyespor, Karasu Aziziyespor ‘u 5-2 yendi. Atilla Karaoğlan, Oğuzhan Yiğit Karpuz ve Hüseyin Kaçar’ın yönettiği maça ev sahibi Karasu Aziziyespor iyi başladı.  K.Aziziyespor, 16ncı dakikada Edip’in penaltı golü ile 1-0 ön geçti. Arifiyespor bu gole 20nci dakika Ersin ile cevap verdi. Arifiyespor 38nci dakikada Hakan’ın golü ile ilk yarıyı deplasmanda 2-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da Arifiyespor fırtınası esti. Konuk ekip Ümit (2) ve Hamdi’nin golleri ile 5-1 öne geçti.  K.Aziziyespor, Sedat’ın golü ile skoru 5-2 yaptı. Maç da bu skorla sona erdi.

Aziziyespor: 2 – Arifiyespor:5
Hakemler: Atilla Karaoğlan, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Hüseyin Kaçar
Stat: Karasu Suni Çim Saha
Aziziyespor: Fatih*, Salih***, Yusuf**, Onur**, Sedat*, Tolgahan*, Anıl**(Fuat*), Mesut**, Edip*(Cihat*), Erol**, Koray**(Anıl*)
Antrenör: Ersin Türker
Arifiyespor: İsmail**, Hakan**(Ümit***), Bekir***, Ersin**, Erkan**, H. Sedat**, Hamdi***, Berker**, Kadir**(Aydın*), Mehmet**, Selçuk**(Semih**)
Antrenör: Osman Gümüştaş

Goller: Dk. 16 Edip (Pen.) Dk.83 Sedat (Aziziyespor), Dk. 20 Ersin, Dk. 38 Hakan, Dk. 71 Ümit, Dk. 76 Hamdi, Dk. 78 Ümit(Arifiyespor)

Yorum Gönder

0 Yorumlar