Akyazı dört çeker


Çok kötü oynayan Sakarya Kuyudibispor, rakibine kolay teslim oldu: 1-4
                      
Akyazı dört çeker
As Akyazıspor, Sakarya Kuyudibispor deplasmanından rahat bir oyundan sonra 4 gol atarak, 3 puan çıkardı ve zirve takibini sürdürdü.
Tıkır tıkır futbol
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği maçta As Akyazıspor çok güzel, diğer bir deyimle  “Tıkır tıkır” futbol oynadı ve ilk devreye 3 gol sığdırdı.
Perdeyi Oğuzhan açtı
Müsabakanın ilk golü 18. dakikada Oğuzhan’dan geldi 0-1. 26. dakikada Hasan Özdemir, kendisine yakışır pozisyonda takımını 0-2 öne geçirdi. 29. dakikada Yasin Meşeli ilk yarının skorunu ilan etti 0-3.
İkinci yarı saygı duruşu
İkinci yarı başlamadan önce Ermenek’te yaşamını yitiren maden işçileri için saygı duruşu yapıldı. Karşılıklı akınların olduğu dakikalarda As Akyazıspor’un 2 şutunda top  önce yan, sonra üst direkten geri geldi. 83. dakikada Fatih, Sakarya Kuyudibispor’a şeref sayısını kazandırdı 1-3. Maçın son dakikasında Hasan Özdemir kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı. As Akyazıspor 3 puanı alarak Akyazı’ya gitti.

Sakarya Kuyudibi: 1 As Akyazıspor: 5
Saha: Erenler Sentetik
Hakemler: Hasan Kösemen , Uğur Garan , Harun Pekyürek  
Sakarya Kuyudibispor: R.Fetcan * S.Mehmet * Gürkan * (Volkan*) Mehmet Ayhan ** Yaser ** Mehmet Çalışkan * Batuhan * Nurullah * Hamit * Emre * Fatih **
Antrenör: Ferhat Tetik
As Akyazıspor: Uğur ** Tuncay ** Tolga ** Hasan Şahin ** Ercan ** Birol ** İsmail ** (Beytullah**) Yasin Meşeli *** (Hüsame**) Oğuzhan *** (Ozan**) Hasan Özdemir *** Yasin Kopal ***
Antrenör: Nuri Sait Okur

Goller: Dk. 18 Oğuzhan, Dk.26,90 Hasan Özdemir, Dk.29 Yasin Meşeli (As Akyazıspor)  Dk. 83 Fatih (Sakarya Kuyudibispor)

Yorum Gönder

0 Yorumlar